Badminton Vereniging Almere

Einddata van de seniorentrainingen 2008-2009

Het competitieseizoen is ten einde en de toernooien zijn momenteel in volle gang. Kortom, we naderen langzaam het einde van seizoen 2008-2009. Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan zullen we net als vorig jaar de trainingen gefaseerd laten eindigen.

Voor de seniorengroep 1 en 2 is de laatste dinsdagtraining op 28 april. Na donderdag 28 mei stopt eveneens de training op de donderdag voor groep 1 en 2. Natuurlijk blijven de banen beschikbaar voor de spelers en kunnen ook spelers van andere groepen meedoen, mits er ruimte over is.

Voor groep 3 vindt de laatste vrijdagtraining plaats op 24 april en na de training van woensdag 27 mei zal er ook op woensdag geen training meer zijn. Ook voor deze dagen geldt dat de banen beschikbaar blijven en dat spelers mogen meespelen met deze groep, zolang er maar ruimte beschikbaar is.

De laatste maandagtraining voor groep 4 zal 27 april zijn en ook na 27 mei zal er geen woensdagtraining meer zijn. De spelers van deze groep kunnen natuurlijk altijd vrijspelen en zich mengen met de betere recreanten, of indien er plaats is meespelen met een hogere groep.

Vanuit het STC,
Bas van Os

Tot nu toe 12 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Pascal op 18-02-2009 om 08:30 uur

  waarom stoppen de traininen op dinsdag 4 weken eerder dan die van donderdag??

 2. yvonne op 18-02-2009 om 21:27 uur

  Ja inderdaad waarom stoppen de trainingen op dinsdag ineens zo vroeg? En met vrijspelen krijgen we ook geen shuttles!

 3. Pascal op 19-02-2009 om 11:50 uur

  jah ook dat nog...geen shuttles.....we betalen met zn allen shuttle toeslag...en niet zo'n klein beetje ook....dus als er dan geen training is op die dinsdagen...regel dan op zn minst shuttles....dan krijgen we nog enigszins waar voor ons geld!

 4. Robert Terpstra op 19-02-2009 om 12:09 uur

  Ik zie nergens in het bericht staan dat wij geen shuttles krijgen bij het vrijspelen. Laten we niet op de feiten vooruitlopen, we mogen er toch vanuit gaan dat BVAlmere goed voor zijn spelers zorgt. En dus shuttles zal verzorgen bij het vrijspelen.

 5. Pascal op 19-02-2009 om 12:23 uur

  Robert
  ik ga nergens vanuit...wil graag dingen zker weten...
  ik wil graag zeker weten dat ik niet op dinsdag bij de hal aankom en dat ik vervolgens met rot shuttles uit de kar kan gaan spelen...lijkt me niet helemaal de bedoeling van de shuttle toeslag die we met zn alle elk jaar weer betalen!

  nou ben ik niet te beroerd om een koker met shuttles te kopen natuurlijk maar dat doe ik voor toernooien...niet voor training!

 6. Krijn op 19-02-2009 om 12:25 uur

  Gelukkig hou je na toernooien nog heel wat shuttles over Pascal ;)

 7. stephan op 19-02-2009 om 12:52 uur

  @Pascal; als we de werkelijke kosten van de shuttles die jij verbruikt aan jou zouden doorbelasten zou jouw shuttle toeslag een stuk hoger zijn :D

 8. Robert Terpstra op 19-02-2009 om 14:39 uur

  Gelukkig doen jullie dat niet :) maar aangezien wij wel contributie betalen en dus ook shuttle toeslag lijkt het mij wel zo eerlijk shuttles beschikbaar te stellen bij het vrijspelen tijdens trainingstijden.

 9. Pascal op 19-02-2009 om 14:57 uur

  @krijn
  jah ik hou idd shuttles over maar ik ga niet dubbel betalen

  @stephan
  ik kan er niks aan doen dat ze shuttles gebruiken die na 3x smashen al kapot zijn!

  @robert
  dat is precies wat ik al de hele tijd zeg....et zou raar zijn als we die dinsdagen geen shuttles tot onze beschikking zouden hebben!

 10. Krijn op 19-02-2009 om 14:59 uur

  @Pascal: ga in plaats van klagen eens nog even meppen na het trainen.. Merk je meteen hoeveel je moet betalen voor een shuttle en hoe moeilijk erover gedaan wordt.. :) En een uitroepteken om m'n mening kracht bij te zetten, zo!

 11. Pascal op 19-02-2009 om 15:18 uur

  sommige mensen moeten gewoon werken krijn...ik moet elke dag om 6 uur op dus als je het niet erg vind ga ik na de training gewoon lekker naar huis mn bedje in...

 12. Pascal op 19-02-2009 om 15:20 uur

  maar om even terug te komen op mijn eerste vraag die ik hier heb gepost....en waar ondanks alle posts nog steeds geen antwoord op is....waarom is het dat de trainingen op dinsdagen 4 weken eerder stoppen dan die van de donderdag....dat vroeg ik me eigenlijk het meest af

Reageer op dit bericht (“Einddata van de seniorentrainingen 2008-2009 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)