Badminton Vereniging Almere

Geen jeugdtraining doordeweeks, wel vrijspelen in de voorjaarsvakantie!

Zoals in het trainingsschema is aangegeven komen de doordeweekse trainingen voor de jeugd te vervallen tijdens de voorjaarsvakantie (16 februari - 20 februari). Wel is er de mogelijkheid om op woensdagmiddag 18 februari vrij te komen spelen van 16:00 tot 18:00 uur.

Vanwege het kampioentoernooi is er zaterdag 14 februari geen training. Je kan die dag natuurlijk wel onze kampioenen komen aanmoedigen, want alle steun is welkom. Zaterdag 22 februari is er weer training voor alle kleuren, waarbij de kleur Rood al om 13:00 uur wordt verwacht.

Reageer op dit bericht (“Geen jeugdtraining doordeweeks, wel vrijspelen in de voorjaarsvakantie! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)