Badminton Vereniging Almere

Het paspoort van Rick Blok

Eergisteren hebben we Joost Berkelmans, één van de vier helden die op vrijdag 27 februari 2009 vanaf 13.00 uur tot en met zaterdag 28 februari 2009 16.00 uur een poging gaat doen om het Guinness Book of Records record van ruim 24 uur achtereen badmintonnen in het dubbelspel, te breken. We hebben beloofd om de vier helden de komende twee weken aan U voor te stellen en dat geldt ook voor de algemeen reserve Gijs Berkelmans. Vandaag is Rick Blok aan de beurt.

Naam:
Rick Blok
Geboren:
20 maart 1990 te Naarden
Familie:
Vader Ronald, moeder José, en zusje Renée. We hebben het gezellig thuis.
Opleiding:
Ik zit in het 1ste jaar van de opleiding Sportmarketing en management aan de Hogeschool van Amsterdam. Vorig jaar heb ik het HAVO diploma gehaald.
Werk:
Als vakantiewerk werk ik bij mijn moeder op kantoor en ik geef training bij BVA aan recreanten en jeugd.
Karakter:
Ik ben actief en erg sportief, over het algemeen ben ik wel rustig.
Team:
Dit jaar in team 11, samen met Steven van Puffelen, Krijn Hoetmer, Suzanne Paap, Mariska Post en Sharon Eevenaar. Het was een heel gezellig team, vooral na het spelen.
Badmintonspecialiteiten:
Ik heb een ijzersterke conditie. De Dubbel en Mix vind ik het leukst om te doen.
Vakantie:
Tot nu toe ben ik altijd met mijn ouders mee geweest. We gingen altijd naar de zon. Ik houd van een actieve, sportieve vakantie. Ik ga vaak fietsen, zwemmen, enz. Dit jaar ga ik op vakantie met Steven en Arne naar Blanes.
Idool:
Heb ik niet echt.
Film:
Ik houd wel van films. Vooral actie en comedie films. Ik vind The Gladiator, 300, Tears of the Sun, Stomp the Yard en the Last Samurai goede films.
Lezen:
Ik lees vrij weinig.
Muziek:
Ik vind alles wel goed, zolang er maar een goed ritme in zit en het niet te druk wordt, bijvoorbeeld geen Hardcore. Ik heb verder niet een specifieke artiest maar wel een paar die ik veel luister namelijk: T.I, T-pain , Lil-wayne, Tupac, Akon, Kanye West, etc.
Eten/Drinken:
Lasagne vind ik erg lekker en ook voor Mexicaans eten kan je me wakker maken. Ik drink vaak water en dubbel friss. Bij het uitgaan een biertje.
Andere hobby’s:
Sporten in het algemeen, vooral voetbal. Muziek luisteren doe ik ook graag..
TV:
’s avonds kijk ik wel tv. Ik kijk dan naar comedies, zoals Two and a Half Men en de Lama’s. Ik ben ook een fan van Friends.
Wat vind je van BV Almere
Ik vind BV Almere een beetje te groot aan het worden. Er komen te veel mensen van buitenaf bij, dit blokkeert de doorgroei van ‘eigen’ leden. Verder vind ik het een hele gezellige vereniging met veel leuke mensen.

Zijn spelers paspoort (265kb) is te downloaden.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Bas op 19-02-2009 om 17:12 uur

    Rick is een engeltje zonder straalmotor :D

Reageer op dit bericht (“Het paspoort van Rick Blok ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)