Badminton Vereniging Almere

Joost Berkelmans stelt zich nader aan U voor

Joost Berkelmans is één van de vier helden die op vrijdag 27 februari 2009 vanaf 13.00 uur tot en met zaterdag 28 februari 2009 16.00 uur een poging gaat doen om het Guinness Book of Records record van ruim 24 uur achtereen badmintonnen in het dubbelspel, te breken. Het record is in Ierse handen en Joost en zijn andere drie companen gaan proberen dit record op 27 uur te stellen. De komende twee weken zal de organisatie van de recordpoging de vier helden, Joost Berkelmans, Rick Blok, Thijs Maassen en Steven van Puffelen nader aan U voorstellen en dat geldt ook voor de algemeen reserve Gijs Berkelmans. Vandaag is de beurt aan Joost Berkelmans.

Naam:
Joost Wilhelmus Berkelmans
Geboren:
22 augustus 1988 te Maarssen
Familie:
Vader Bas, Moeder Monique, ik heb nog een broer Gijs en twee zussen: Sanne en Nienke. Het is dus altijd druk en gezellig thuis
Opleiding:
Ik doe de versnelde opleiding Informatica aan de Hogeschool van Amsterdam, Ik ben nu met het 2de jaar gestart. Hiervoor heb ik het Gymnasium in Almere gedaan
Werk:
Drie tot vier keer in de week schoonmaken bij een schoonmaakbedrijf als bijbaantje
Karakter:
Ik ben gezellig, niet te druk maar wel aanwezig
Team:
Ik heb dit jaar in team 5 gespeeld in de derde divisie landelijk, samen met Kasper, Remco, Tessa, Deborah en Esther. Ik was eigenlijk ingedeeld in team 6 waar ik dan ook veel ben ingevallen.
Badmintonspecialiteiten:
Ik moet het vooral van mijn uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen hebben. Single en mix zijn mijn beste onderdelen. Ik ben een slow starter, beetje een dieselmotor.
Vakantie:
Ik ga graag een paar weken weg. Overdag lekker zonnen en aan het zwembad liggen. ’s Avonds uitgaan of gezellig een avondje met vrienden wat drinken.
Idool:
Niet echt.
Film:
Ik heb heel veel films gezien, Een van de betere vind ik Pulp Fiction en Alpha Dog. Eigenlijk vind ik alles wel leuk, maar geen romantisch gedoe.
Lezen:
Houd ik helemaal niet van. De Da Vinci Code heb ik wel gelezen, maar toen had ik het wel gehad.
Muziek:
Van alles! Vooral House, Dance, Trance, enz. Ik houd ook wel van HipHop/Rap zoals: Kanye West.
Eten/Drinken:
Doordeweeks leef ik op cola en in de avond een biertje, ook bij het uitgaan. Ik houd veel van buitenlands eten, op nummer één staat absoluut Chinees. Het lekkerste thuis vind ik mijn moeders lasagne.
Andere hobby’s:
Drummen, voetballen met vrienden, gamen en af en toe pokeren. Binnenkort ga ik ook zaalvoetballen met vrienden.
TV:
Prison Break, Malcolm in the Middle, Two and a Half Man.
Wat vind je van BV Almere:
Een leuke en gezellige club, de laatste jaren is het alleen maar gezelliger geworden. Ik heb er heel wat vrienden zitten. Ik zit er al zo lang dat ik nergens anders wil badmintonnen.

Zijn spelers paspoort (250kb) is te downloaden.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. STIB op 04-09-2019 om 10:55 uur

    Wat een interessant paspoort. Ik zou deze jongen graag een keer willen ontmoeten!

    Groeten van het STIB Team :+

Reageer op dit bericht (“Joost Berkelmans stelt zich nader aan U voor ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)