Badminton Vereniging Almere

Het kampioenentoernooi van team 12

Na winnaar te zijn geworden in de poule was het zaterdag dan zover. Het kampioenentoernooi. Een reuze gezellige en spannende dag. Wat moet je verwachtten van je tegenstanders? Het zijn tenslotte ook allemaal winnaars, ze hebben bewezen sterk genoeg te zijn.

Wij (team 12) kwamen eerst uit tegen Huizen '96 4. We wonnen zowaar met 4-1. Alleen de mix werd verloren. Vervolgens mochten we tegen Zeemacht 2 ten strijde trekken. En zowaar, we wonnen weer met 4-1. Ditmaal werd de heren singel verloren. Door deze overwinning mochten we in de finale uitkomen tegen Almere 13. Beide teams zwaar gehavend. Bij team 13 waren Jeroen en Jayme geblesseerd en werden vervangen door Krijn en Herman, eigenlijk eerst Danny maar ook die raakte geblesseerd. Bij ons was de “vaste invalkracht” Rick ingezet om ons team van 3 compleet te krijgen. Het was een zware strijd en alle spelers hebben gevochten voor de overwinning. En totaal onverwachts wonnen we zowaar weer met 4-1. Dit keer alleen de dames singel verloren.

Team 12

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 17-02-2009 om 17:19 uur

    Van harte gefeliciteerd!

  2. Otto op 17-02-2009 om 19:55 uur

    Melissa, Michelle, Rick en Sander: van harte met dit kampioenschap. Alle vijf wedstrijden tegen Team 12 waren bijzonder spannend! Het publiek heeft genoten! :P :P :P

Reageer op dit bericht (“Het kampioenentoernooi van team 12 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)