Badminton Vereniging Almere

Komend weekend Kampioenentoernooi

Komende zaterdag en zondag 14 en 15 februari 2008 wordt in Sportcomplex De Toekomstgroep in Almere het zogenaamde Kampioenentoernooi gespeeld, de Regiokampioenschappen voor teams van de Regio Noord-Holland. Zo’n 60 teams strijden om de klassekampioenschappen van de regio Noord-Holland.

Ook de Badminton Vereniging Almere is vertegenwoordigd op deze Regiokampioenschappen. Bij de senioren doen vijf teams mee, te weten, team 12 (2e klasse), team 13 (2e klasse), team 14 (3e klasse), team 15 (3e klasse) en team 19 (5e klasse).
Bij de jeugd is BVA met twee teams vertegenwoordigd. Dat zijn de J4 en de J7 (beiden <17jr). De wedstrijden beginnen op zaterdag om 9.00 uur voor de senioren en op zondag 10.00 uur voor de jeugd. Alle teams maken een serieuze kans om het kampioenschap binnen te slepen, dus kom hen allen aanmoedigen!

De organisatie is in handen van de Regio Noord-Holland in de persoon van Ger Tabeling.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 12-02-2009 om 16:37 uur

    Ik kom zeker kijken naar dit capo di capi kampioenschap.

  2. Ronald op 14-02-2009 om 10:04 uur

    Kampioenen, zet 'm op he.
    Veel succes dit weekend!!!!

Reageer op dit bericht (“Komend weekend Kampioenentoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)