Badminton Vereniging Almere

Noord Facilitaire Diensten nieuwe sponsor

Noord Facilitaire Diensten, gevestigd in Almere, is één van de nieuwe sponsors van de Badminton Vereniging Almere. Op de foto ziet U directeur Robbie Bosgra van Noord Facilitaire Diensten en voorzitter Henk Staats. Het hoeft geen betoog dat het bestuur en de sponsorcommissie van de vereniging uitermate content zijn met het aantrekken van Noord Facilitaire Diensten als één van de nieuwe sponsors middels een zogenoemd dubbelcontract. In de badmintonzaal vindt U een groot reclamepaneel van Noord Facilitaire Diensten en daarnaast zal in de boarding van de badmintonarena eveneens een bord van Noord Facilitaire Diensten schitteren.

Robbie Bosgra & Henk Staats schudden de hand achter het sponsorbord

Directeur Robbie Bosgra omschrijft de samenwerking met de Badminton Vereniging als volgt.
De Badminton Vereniging Almere biedt een totaal badmintonconcept en Noord Facilitaire Diensten doet dat eveneens, ieder op zijn eigen vakgebied.
Wat de Badminton Vereniging Almere te bieden heeft is iedere badmintonliefhebber wel duidelijk. Een heel breed badmintonpakket in een fraaie helemaal op badminton toegespitst sportcomplex.

Dit bestand bestaat niet

Noord Facilitaire Diensten is een multifunctioneel schoonmaakbedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van kantoorpanden, winkelpanden, winkelcentra, scholen, industriële bedrijven en niet te vergeten sportaccommodaties. Noord Facilitaire Diensten gaat daarbij uit van professioneel partnerschap en daar was ook de Badminton Vereniging Almere naar op zoek. In ruim 40 jaar is Noord Facilitaire Diensten uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 150 zeer betrokken medewerkers. Alhoewel er geen sprake meer is van een klein bedrijf, is enthousiasme en flexibiliteit de grote kracht gebleven van Noord Facilitaire Diensten.

Voor zowel reguliere als specialistische schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden heeft ons bedrijf de juiste kennis, ervaring en betrokken medewerkers in uis om de kwaliteit van onze werkzaamheden te waarborgen. Hieronder volgt een kleine greep uit onze vaste werkzaamheden.

Reageer op dit bericht (“Noord Facilitaire Diensten nieuwe sponsor ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)