Badminton Vereniging Almere

Regiokampioenschappen Jeugd

Afgelopen zondag, 15 februari, zijn in de hal van BV Almere de Regionale Teamkampioenschappen voor de jeugd gehouden. BV Almere was dit jaar door twee teams vertegenwoordigd: de J7 in de klasse U17 (nylon) en de J4 in de klasse U17 (veren).

De J7 moest aantreden tegen de J4 van Huizen. Helaas ging deze wedstrijd met 4-1 verloren, en was het toernooi al na één wedstrijd over voor de J7. Toch een leuke afsluiting van een prachtig seizoen voor dit team, bestaande uit Alina, Joanne, Tristan, Jonathan en Tobias.

De J4 zat in een poule ingedeeld met Arcade J3 en J5. De eerste wedstrijd was tegen de J3, en dat bleek niet alleen op papier de zwaarste tegenstander. Hoewel de uitslag (5-0 winst) misschien anders doet vermoeden, moest er voor ieder punt gestreden worden, en werden vier van de vijf wedstrijden pas na het spelen van een derde set beslist.

De wedstrijd tegen Arcade J5 was minder spannend. Eén punt was voldoende voor het kampioenschap. Het werd een makkelijke 5-0 overwinning voor onze J4, en daarmee zijn Natalya, Sharon, Ruben, Alex en Mark kampioen geworden in de klasse U17 (veren shuttles). Een prachtige prestatie, van harte gefeliciteerd en nu op voor het landelijk kampioenschap!

Team J4

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 19-02-2009 om 15:58 uur

    Zonder meer een prestatie van formaat! Van harte gefeliciteerd!

  2. Wendy Naus op 26-02-2009 om 16:17 uur

    Gefeliciteerd ! = ]

Reageer op dit bericht (“Regiokampioenschappen Jeugd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)