Badminton Vereniging Almere

Sportcomplex De Toekomstgroep in fotovlucht

Penningmeester Vincent Festen maakte Henk Staats er vorige week op attent dat de AlmereVandaag is zijn wekelijkse rubriek 'Almere in fotovlucht' de Bongertstraat had gefotografeerd met, hoe kan het ook anders, onder meer Sportcomplex De Toekomstgroep. De man of vrouw die het leukste verhaal verzint bij deze luchtfoto kan de originele foto komen ophalen bij de AlmereVandaag. In dat kader heeft Henk Staats een poging gewaagd en vandaag, zaterdag 20 februari 2009 blijkt, dat de Badminton Vereniging Almere het leukste verhaal heeft opgestuurd en de foto binnenkort kan ophalen. De foto krijgt een plaatsje in de kantine en de omschrijving bij de foto luidde als volgt:

Afgelopen week in fotovlucht een luchtfoto van onder meer de Bongertstraat in de Almeerse Parkwijk. Links uit het midden is Sportcomplex De Toekomstgroep te zien, de thuishaven van de Almeerse Bowls Club (ABC), Turning Spirit Almere, Just Run en niet te vergeten de eredivisionist Badminton Vereniging Almere. De Badminton Vereniging Almere voert al 15 jaar, sinds de ingebruikname van het complex in 1994, zowel het technische als financieel beheer van dit complex.

Dat betekent dat een aantal bestuursleden van de Badminton Vereniging Almere formeel weliswaar niet woont in het sportcomplex, maar wekelijks zo vaak aanwezig is, dat inmiddels de vraag gerechtvaardigd is om vast te stellen, dat deze bestuursleden er wel degelijk wonen.
Ze kunnen beter hun bed in Sportcomplex De Toekomstgroep zetten, is een veel gemaakte opmerking.

De Badminton Vereniging Almere is uitermate content met haar woonadres aan de Bongertstraat 6 en het feit dat de vereniging kan beschikken over dit sportcomplex heeft de club de afgelopen jaren in de vaart der badmintonvolkeren omhoog gestuwd. De vereniging speelt eredivisie, heeft 20 seniorenteams en 12 jeugdteams. Voorwaar een hele prestatie.
Jammer is dat een aantal vandalen het sportcomplex in negatieve zin nogal eens bezoekt om de ramen in te gooien. Maar daar laten we ons sporthumeur niet door vergallen. Deze jongelui zijn van harte uitgenodigd om gewoon binnen te komen en mee te spelen.

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Aisha op 21-02-2009 om 16:51 uur

  Ehm, volgens mij is het Bongerdstraat met een d hoor... :)

 2. Henk Staats op 21-02-2009 om 16:56 uur

  En soms met een t :)

 3. Bas op 22-02-2009 om 23:46 uur

  Sind wanneer is "soms" met een t? :):)

 4. Pascal op 23-02-2009 om 09:51 uur

  Sind?? :P

 5. Krijn op 23-02-2009 om 09:52 uur

  Hij bedoeld Sint, tenk ik.

 6. Pascal op 23-02-2009 om 09:56 uur

  is de sint er nu alweert??? dat gaat sneld!

Reageer op dit bericht (“Sportcomplex De Toekomstgroep in fotovlucht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)