Badminton Vereniging Almere

Stuur een kaartje aan Marco!

Marco de Reijke is afgelopen dinsdag gestart met zijn eerste chemokuur in zijn behandeling tegen de teruggekomen leukemie, waar wij al eerder over berichtten. Marco kan hierin onze steun goed gebruiken, en wij verzoeken een ieder dan ook om Marco een kaartje te sturen!

Het adres is:

Onze Lieve Vrouwe Gasthuis
Afdeling C6 kamer 2
Postbus 95500
1090HM Amsterdam

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. MarCo op 08-02-2009 om 23:14 uur

    Waarom?

    Omdat me muren nog veel te wit zijn!! :P

    Ik ga hopelijk snel me blok aanmaken en kunnen jullie me volgens ik ben al aan het schrijven.. :)

    :o:Liefs, Marco.

Reageer op dit bericht (“Stuur een kaartje aan Marco! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)