Badminton Vereniging Almere

Suus en Bas op bezoek bij Marco

Trainers Bas en Suzanne zijn afgelopen vrijdag op bezoek geweest bij Marco de Reijke in het Onze Lieve Vrouwe Ziekenhuis. Namens de spelers hebben ze hem een poster overhandigd van alle spelers met een speciale boodschap voor Marco.

De speler waren een week ervoor met z'n allen op de foto gegaan, waarbij zij de volgende tekst op hielden: "Vechten Marco, ook de tweede game is voor jou!". Marco was blij verrast met de poster, en heeft hem een mooie plek gegeven op zijn prikbord.

Volgens Bas en Suzanne gaat het naar omstandigheden goed met Marco; dat wil zeggen, dat Marco er goed uitziet en goed te spreken was. Behalve hoofdpijn, heeft Marco niet veel last van bijwerkingen van de chemokuur. Het is nu wachten op het herstel van zijn bloedcellen. Over een week of 3 staat de 2e chemokuur op de planning.
Verder zijn de doctoren nog druk zoekende naar een beenmergdonor voor Marco.

Het adres voor kaarten en brieven is nog steeds:

Onze Lieve Vrouwe Gasthuis
Afdeling C6 kamer 2
Postbus 95500
1090HM Amsterdam

Marco met de poster
De poster

Reageer op dit bericht (“Suus en Bas op bezoek bij Marco ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)