Badminton Vereniging Almere

Team 6 speelt zich veilig

Team 6, uitkomend in de vierde divisie afdeling 7 moest gisteravond 12 februari 2009 in Sportcomplex De Toekomstgroep een eerder gespeelde wedstrijd tegen Drachten 2 (7-1 winst voor team 6) overspelen. Het overspelen was, als ik het goed begrepen heb, het gevolg van het feit dat Drachten een aantal wedstrijden niet volledig bemenst is geweest. Aangezien het een wedstrijd was, die van belang kon zijn voor degradatie, moest de wedstrijd alsnog overgespeeld worden.

Team 6 had nog vier punten nodig om zeker te zijn van lijfsbehoud en die punten werden gisteren ook gescoord door Stephanie Tseng, Nikki van de Ven, Deborah van de Wall, Thijs Maassen, Eddy Odijk, Robert Terpstra en Harun Widjaja. Het werd namelijk 5-3 voor Almere.

Een mooi resultaat en dat betekent dat Almere ook volgend seizoen twee teams in de vierde divisie heeft, en dat is ook nodig ook, met de vele talenten die staan te trappelen. Het bestuur feliciteert de spelers met dit fraaie resultaat.

Reageer op dit bericht (“Team 6 speelt zich veilig ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)