Badminton Vereniging Almere

Wie worden de finalisten

Vandaag worden de returns gespeeld in de halve finales om het Nederlands Kampioenschap. Vanmiddag speelt Van Zundert Velo thuis tegen Van Zijderveld en vanavond speelt Duinwijck thuis tegen Amersfoort. Duinwijck zette afgelopen donderdag een grote stap naar de finale door de uitwedstrijd tegen Amersfoort, de huidige landskampioen, met 5-3 te winnen. Duinwijck heeft in principe aan een 4-4 voldoende om zich finalist te mogen noemen. Was de overwinning van Duinwijck op Amersfoort wellicht niet helemaal onverwacht, de thuisoverwinning van Van Zijderveld op Van Zundert Velo met 5-3, rangschik ik toch onder de categorie 'knappe prestaties'. Ook Van Zijderveld heeft dus aan een gelijkspel voldoende om zich finalist te worden. Maar zover is het nog lang niet.

Het zal een boeiend duel worden daar in Wateringen, maar ook in Haarlem zijn de kaarten nog niet helemaal geschud. Vanmiddag en vanavond weten we het. Kijk op BadmintonInfo voor de tussenstanden als U niet in de gelegenheid bent om de wedstrijden te bezoeken.

Reageer op dit bericht (“Wie worden de finalisten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)