Badminton Vereniging Almere

29 maart 2009 3e Jeugdtoernooi Huizen

Op zondag 29 maart a.s. organiseert badmintonvereniging Huizen’96 het Color Holland Jeugdtoernooi. Dit toernooi is voor competitiespelers , voor de beginnende competitiespelers, maar zeker ook voor de recreantspelers die nog geen competitie ervaring hebben. Je kunt dus ook al meedoen als je in trainingskleur Wit zit!

Je wordt tijdens dit toernooi ingedeeld op sterkte en leeftijd, competitie- en recreantspelers in aparte poules. Je speelt uitsluitend dubbels, deze dubbels worden door Huizen’96 per partij samengesteld. Het toernooi begint om 10.00uur en zal (afhankelijk van het aantal deelnemers) afgelopen zijn om ongeveer 15.00uur.

Het inschrijfgeld bedraagt 7 euro per persoon, voor dit geld krijg je wat te eten, drinken, een herinnering en misschien win je nog wel een prijs. Via het aanmeldformulier die te vinden is in de hal kan je je opgeven voor dit toernooi. Inleveren in het postvakje van de jeugdcommissie in onze hal.

Toernooiadres:

BV Huizen’96
Sportcentrum de Meent
Graaf Wichman 177
1276 KD Huizen
035-52 56 414
www.bvhuizen96.nl

Als je je opgeeft voor dit toernooi wordt je om uiterlijk 9.45 uur verwacht in sporthal de Meent in Huizen. Het inschrijfgeld dient ter plekke voldaan te worden.

Voor eventuele verdere informatie kan je contact opnemen met Jeannette van Cruchten, jeannette.v.cruchten@bvalmere.nl

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 20 maart 2009!

PS. Denk aan de zomertijd, die dat weekend ingaat!

Reageer op dit bericht (“29 maart 2009 3e Jeugdtoernooi Huizen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)