Badminton Vereniging Almere

4e Nacht van Almere had positief effect op GBOR poging

In al het feestgedruis rond de prestatie van 27 uur badmintonnen zouden we bijna de Nacht van Almere vergeten. Voor de 4e keer alweer werd er een nacht doorgespeeld door 60 mensen, ook een prestatie van formaat. Tegelijk met de GBOR poging hebben onze recreanten en wedstrijdspelers alsmede introducés van vrijdag 24.00 tot zaterdag 6.00 uur hun beste beentje voor gezet. Geheel volgens de traditie wint in dit gezelligheidstoernooi degene die aan het einde het meest gemiddelde aantal punten heeft. Ook volgens de traditie was er voor alle 60 deelnemers het speciale “4e Nacht van Almere” shirt; stemmig zwart met gele opdruk. Een mooi ontwerp van Suzanne Paap.

Het Nacht van Almere shirt, zwart met een gele opdruk

Om 3 uur werd er gepauzeerd voor een snack, maar ook werden tussen de wedstrijden door de jongens die de GBOR poging deden aangemoedigd. Verder was er een fotoraadsel door Danny van der Putten in elkaar gezet. Deze werd gewonnen door Sanne Berkelmans, ze herkende het meeste aantal mensen op maar enkele markante details. Een extra prijsje ging naar twee opvallend smaakvol geklede spelers Iris Putters en Yvonne Hoogland. Het hele bar-leven was weer perfect verzorgd door Jos Putters en Pieter Terpstra.

Na al het gezwoeg was er een ontbijtje en de prijsuitreiking. Winnaar van de wisselbokaal (Een pendule klok) was Kevin Dijkstra, een tweede prijs werd door Ytze Luttik in de wacht gesleept. De twee uitersten (hoogste en laagste aantal punten) hadden de 3e resp. 4e prijs: Peter van Soest en Richard Verschoor.

Al met al een leuk en gezellig toernooi: Op naar het eerste lustrum!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. cock op 03-03-2009 om 09:32 uur

  Complimenten voor de organisatie, en wat een mooi shirt, ik zal het graag dragen tijdens trainingen of recreantenavonden.

  Ook bedankt aan iedereen die tijdens en tussen de wedstrijden van "De Nacht" de recordpoging kwamen aanmoedigen. Speciaal bedankje voor Kasper, die delen van z'n eigen wedstrijden liet schieten om Rick te masseren, grote klasse!

 2. Krijn op 10-03-2009 om 12:06 uur

  De foto's van de Nacht staan (eindelijk) online. Sorry allemaal voor de vertraging :)

  http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2008-2009/nacht-van-almere/deel-1

  http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2008-2009/nacht-van-almere/deel-2

  De (600) foto's van de recordpoging komen deze week ook op de site binnendruppelen!

Reageer op dit bericht (“4e Nacht van Almere had positief effect op GBOR poging ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)