Badminton Vereniging Almere

Clubkampioenschappen een groot succes!

In het weekend van 14 en 15 maart 2009 zijn in Sportcomplex De Toekomstgroep de clubkampioenschappen gehouden. En deze clubkampioenschappen brachten alles wat clubkampioenschappen nu zo leuk maakt. Spanning en sensatie, onverwachte uitslagen, veel vrolijkheid en ook heel veel gezelligheid. Een pluim voor de toernooi-organisatie die een vlekkeloos toernooi in elkaar heeft gedraaid.

De allerkleinsten vanaf zes jaar tot en met de oudsten in de zestig jaar waren aanwezig om het toernooi de glans te geven die het verdient. Volgend jaar moet de deelname van team 1 echt groter zijn. Nu was er maar één topper van team 1 die meedeed en dat is echt te weinig. Genoten heb ik van de afdeling stekelbaarzen, drie turven hoog en bloedfanatiek. Soms worden er zelfs broedertwisten uitgevochten op de baan, maar ze gaan er voor. Soms leken we ook wel even op een zeehondencreche, want onder de jongelingen was ook een aantal huilers. Maar dat hoort er bij. Daar worden ze groot van.
Ik heb ook veel aankomend talent gezien en daar kun je dan weer aan afzien dat de STC en de trainers heel goed bezig zijn.

De foto's zullen één dezer dagen wel volgen en ook zal er nog wel enig proza van de commissies op de site verschijnen.
Maar dit was even mijn snelle reactie op een zeer geslaagd toernooi. En laten we ook hopen dat de blessure van Melissa Hondeman mee valt en dat zij niet te lang op de Eerste Hulp hoeft te verblijven in het Flevoziekenhuis.

Alle winnaars, groot en klein, gefeliciteerd en alle deelnemers ook, want die hebben er met zijn allen een geslaagd verenigingsweekend van gemaakt.

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Ernst op 15-03-2009 om 20:44 uur

  Net gehoord dat het allemaal gelukkig meevalt met Melissa. Volgens haar vader gaat het naar omstandigheden goed, loopt wel met krukken maar waarschijnlijk niets gescheurd. Over 5 dagen terugkomen naar het ziekenhuis. Zoals het er nu uitziet heeft zij "alleen" maar haar enkel goed verzwikt.
  Veel sterkte Melissa.

  gr,
  Fam. Ernst van Stenus

 2. Ernst op 15-03-2009 om 20:46 uur

  Wat een toernooi!!! Mijn complimenten aan de Toernooicommissie. Net als vorige week een strakke schema.Volgend jaar zeker meer team 1 spelers erbij.
  Alle prijswinnaars van harte.

 3. Arjan op 15-03-2009 om 22:19 uur

  Goed om te horen!
  Inderdaad goed toernooi geweest.
  Alle winnaars gefeliciteerd

 4. Rick op 15-03-2009 om 23:14 uur

  Inderdaad een leuk toernooi. Jammer van de vele blesures die er toch in Almere ronddwalen. Zo speel je geen mix en zo zie je de volgende door haar enkel heen gaan, en zie je Eddy ook niet erg soepel lopen in zijn heren enkel.

  Melissa en andere gebleseerde Sterkte !

 5. Mariska Post op 16-03-2009 om 13:01 uur

  Ook complimenten aan de wedstrijdcommissie en de recreantencommissie. Ook zij hebben hun steentje bij gedragen!

 6. John op 17-03-2009 om 11:58 uur

  Sluit mij aan bij Mariska, complimenten voor een ieder die heeft bijgedragen aan dit mooie sportieve weekend.
  Wellicht een aanvulling op huidige klasse indeling de "Rollator klasse" kan voor een aantal deelnemers net het verschil zijn tussen winnen en verliezen.
  Nee mensen het was erg leuk om mee te doen. ;)

Reageer op dit bericht (“Clubkampioenschappen een groot succes! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)