Badminton Vereniging Almere

Dennis Steenland ook in 2009/2010 bij Almere

Dennis Steenland is het afgelopen seizoen bij de Badminton Vereniging Almere komen spelen en dat is hem goed bevallen want ook in het seizoen 2009/2010 zal Dennis Steenland uitkomen voor de vereniging. Evenals het seizoen 2008/2009 zal Dennis deel uitmaken van de selectie voor team 1 en 2 van de Badminton Vereniging Almere. Trainer-coach Rick Prins en de STC zijn zeer content met Dennis die uitstekend past in de toekomstvisie van de vereniging.

Het bestuur wenst Dennis het komend seizoen opnieuw een succesvol seizoen toe.

Reageer op dit bericht (“Dennis Steenland ook in 2009/2010 bij Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)