Badminton Vereniging Almere

Shermon Daal drie keer eerste op RJK Noord!

Shermon Daal, u weet wel, de Hielke Klinkhamer van de Badmintonschool-selectie heeft het afgelopen weekend meegedaan aan de Regionale Jeugdkampioenschappen Noord die werden gehouden in het Indoorcentrum te Veendam. Zowel Shermon als maatje Maurice Paassen (Sietske) die twee jaar geleden hun voorzichtige opwachting maakten bij het toenmalige RTC Almere, hebben in de afgelopen maanden een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Shermon en Maurice maken vanaf het prille begin ook deel uit van de Badminton School Almere-selectie. Vanuit het hoge noorden rijden deze twee Frieze jongens, speelachtig bij BC Drachten, twee keer in de week naar Almere om hier met de rest van de selectie onder leiding van Rick Prins, Emmy Vlaar en Max Sibbald hun trainingen af te werken en niet geheel zonder resultaat, zo kunnen we wel stellen!

In Veendam werden Shermon en Maurice eerste in de dubbel Onder 13 door een overwinning op de als eerste geplaatsten Leroy de Calonne en Tjerk van der Woude. Vervolgens pakte Shermon de eerste plek in het gemengd dubbel met partner Emma Hogendorp en als klap op de vuurpijl veroverde hij het kampioenschap in de singel na eerst maatje Maurice in de halve finale te hebben verslagen. Voorwaar een prestatie van formaat!

De STC en de trainers van de Badmintonschool Almere feliciteren Shermon en Maurice met deze prachtige resultaten!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ernst op 25-03-2009 om 11:05 uur

    Hoi Shermon en Maurice, namens het bestuur van harte gefeliciteerd met jullie prijzen.
    Nu weten jullie en de ouders dat er in ieder geval niets voor niets naar Almere wordt gereden.

  2. Henk Staats op 25-03-2009 om 13:09 uur

    Geweldige prestatie. Van harte gefeliciteerd!

Reageer op dit bericht (“Shermon Daal drie keer eerste op RJK Noord! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)