Badminton Vereniging Almere

Stephan Branderhorst wint NJK in de single, Alex Vlaar wint het mannendubbel en Monique Slaman het vrouwendubbel

Tijdens de NJK in Arnhem hebben de Almeerse spelers en speelsters uitstekend gepresteerd. De Almeerders traden aan in 13 halve finales, vervolgens in zes finales en ze wisten drie finales te winnen. Dit zijn ongekende successen die in de historie van de Badminton Vereniging Almere nog nimmer zijn voorgekomen! Vanavond leest U alles over het NJK in het verslag van Otto van Stenus, maar ik kon niet nalaten U van dit 'breaking news' reeds op de hoogte te stellen!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Coralien op 30-03-2009 om 10:11 uur

    Áls er te weinig mensen aanwezig waren voor de kleurexamens zie ik dat eerder als een verkeerde planning, hierdoor konden de kinderen die naar het NJK waren namelijk ook geen examen doen, maar ik ben het niet eens dat de breedtesportkant de toppers financiert; de ouders betalen alle extra's voor deze toppers namelijk allemaal zelf.

Reageer op dit bericht (“Stephan Branderhorst wint NJK in de single, Alex Vlaar wint het mannendubbel en Monique Slaman het vrouwendubbel ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)