Badminton Vereniging Almere

Voetbaltoernooi voor badmintonclubs

In de badmintonwereld zijn ze al een jaar lang aan het bedenken hoe ze BV Almere de voetbaltitel afhandig kunnen maken. Hahahaha, dat laten wij ons niet gebeuren natuurlijk. Dus meld je aan om onze titel te verdedigen. Zaterdag 13 juni organiseert DKC het beroemde voetbaltoernooi voor badmintonclubs. Op die dag zullen onze voeten weer eens spreken.

De Locatie wordt nader bepaald, maar is wel in de buurt van Den Haag. Het toernooi begint om 09.30 uur (dus 09.00 uur aanwezig) en eindigt om 16.30 uur. Kosten van het voetbaltoernooi zelf zijn 10 euro per persoon (op de dag zelf aan mij te voldoen). Dit is inclusief brood, snacks en drank. Dit zal door Almere (mijn persoon) zelf geregeld worden. Vervoer moet zelf geregeld worden.

Minimale leeftijd om mee te doen is 16 jaar. Voor de rest is iedereen welkom. Ook dames zijn welkom om mee te doen. Daarnaast is iedereen welkom om ons te aan te moedigen. We zullen in een geel shirt spelen met een zwarte broek. Opgeven kan bij mij (joeri.kraaijestein@bvalmere.nl of via onderstaand formulier) voor 15 mei. Waarschijnlijk zullen we voor twee teams gaan. Er zullen ook een aantal spelers van andere clubs bij ons aansluiten, omdat dit vanuit de historie zo gegroeid is. Dit ter informatie. Ik zal zelf de samenstelling en de opstelling van de teams bepalen. Het toernooi is op een regulier voetbalveld. Dus 11 tegen 11. Schoenen met noppen is dus wel een pre.

Kortom als je mee wilt doen met het voetbaltoernooi voor badmintonverenigingen geef je dan bij mij op voor 1 mei. Geef ook even aan wat je 1e, 2e, 3e en 4e voorkeur is qua positie waarop je graag wil spelen (Doel, Verdediging, Middenveld, Aanval).

Inschrijfformulier Voetbaltoernooi

Coach Kippensoep

Tot nu toe 12 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Erik Staats op 27-03-2009 om 10:56 uur

  Hé Joeri,

  Goed bezig! Ik heb mij bij deze ingeschreven! Ik ga er minimaal vanuit dat de spelers van vorig jaar ook mee doen en dan nog een beetje meer.....die niets van dit spektakel willen missen.

  Greetz
  Erik

 2. Robert Terpstra op 27-03-2009 om 11:35 uur

  Joeri,

  Ik sluit mij geheel bij Erik aan.
  We nemen de beker gewoon weer mee naar huis ]:)
  Kijken of ik dit jaar weer een doelpuntje mee kan pikken :P

  gr.
  Robert

 3. Joeri Kraaijestein op 28-03-2009 om 14:28 uur

  :-)....ik ga er stiekem vanuit dat we dit jaar met twee teams mee kunnen doen, zodat we een complete BV Almere finale hebben:-)

  Dus toppers....geef je op!

 4. Jeroen van Moorst op 28-03-2009 om 17:00 uur

  Heey!!

  Ik ben ook van de partij!
  Die beker met de grote orren gaat natuurlijk weer naar Almere he :) :7

  Greetz Jeroen!!!

 5. Robert Terpstra op 28-03-2009 om 23:03 uur

  Volgens mij zitten er geen oren aan jeroen :P

 6. Kasper op 28-03-2009 om 23:28 uur

  ik maak ook wel tijd vrij voor dit prachtige evenement.. misschien eindelijk mijn ´van breukelen moment´

 7. Robert Terpstra op 07-04-2009 om 09:41 uur

  Even om te zorgen dat iedereen weer weet dat dit bericht op de site staat :P aangezien mijn bericht op de homepage komt te staan ;) voor iedereen die denkt dat ie kan voetballen, schrijf je in.

 8. Erik Staats op 07-04-2009 om 09:43 uur

  Hé Robert,

  Jij bent goed bezig! Een aanvoerder hebben wij al gevonden ;)

 9. Krijn op 07-04-2009 om 09:44 uur

  Heb 'm ook in de agenda op de homepage gezet.

 10. Bram Asselman op 24-04-2009 om 17:50 uur

  Inmiddels is de locatie bekend. Check voor meer informatie mijn site onder de rubriek badminton. Ik hoop jullie allen te zien op 13 juni. Blijven jullie dit jaar ook eten?

 11. Raymond Gouw op 25-04-2009 om 15:07 uur

  heyyy

  heb vorig ook meegedaan met dit toernooi, en doe graag weer mee als jullie nog mensen nodig hebben..dus bij deze schrijf ik mij in..

  ps. ben een vriend van robert terpstra en remco van der hoek ;)

 12. Walter op 01-05-2009 om 16:59 uur

  Ik bent dr ook weer bij.
  Altijd leuk om weer een bekertje te pakken!

  Ciao!

  Walter

Reageer op dit bericht (“Voetbaltoernooi voor badmintonclubs ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)