Badminton Vereniging Almere

Yvonne Hoogland tekent bij

De badmintonwieg van Yvonne Hoogland stond in Sportcomplex De Toekomstgroep bij de Badminton Vereniging Almere en het zal dan ook niemand verbazen dat ook de Almeerse Yvonne Hoogland het komend seizoen behoort tot de selectie van team 1, Dekker Almere, en team 2, Van Zoelen Almere. Dit tot grote tevredenheid van trainer-coach Rick Prins en de Sport Technische Commissie.

Voor Yvonne Hoogland was het afgelopen seizoen niet het meest gelukkige seizoen want zij is behoorlijk geblesseerd geweest en dat heeft haar prestaties in de weg gezeten. Maar Yvonne is een vechtster en komt altijd terug.

Het bestuur wenst Yvonne een blessurevrij seizoen en heel veel succes toe in 2009/2010.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 21-03-2009 om 00:32 uur

    Leuk je er weer bij te hebben Yvonne

Reageer op dit bericht (“Yvonne Hoogland tekent bij ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)