Badminton Vereniging Almere

Zwarte kaart tijdens Rabo Almere Satellite

Het druk bezette Rabo Almere Satellite toernooi in Sportcomplex De Toekomstgroep is de eerste dag vlekkeloos verlopen en de toernooicommissie verdient een pluim om slechts 20 minuten uit te lopen op dit overvolle toernooi. Toch deed zich één incident voor. Tijdens een vrouwenenkelpartij liepen de emoties hoog op en dat was reden voor de referee om poolshoogte te nemen en zelfs lijnrechters te benoemen. Dat mocht uiteindelijk niet baten want aan het slot van deze partij in de derde game bij de stand van 20-12 liep één van de dames onder het net door en werd zelfs handtastelijk. Reden voor de referee om de zwarte kaart te trekken.

De schrijver dezes kan zich niet herinneren ooit meegemaakt te hebben dat er een zwarte kaart in badminton Nederland getrokken is, maar dat kan natuurlijk ook aan zijn beperkte geheugencapaciteit liggen.
Vandaag om 9.00 uur is de tweede dag van het Rabo Almere Satellitetoernooi van start gegaan en als de tweede dag net zulke fraaie partijen te zien geeft als de eerste dag, dan mogen de toeschouwers beslist niet klagen.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jerry op 09-03-2009 om 15:43 uur

    Wat een twijfelachtige eer om de eerste zwarte kaart in Nederland te krijgen.

  2. Pascal op 09-03-2009 om 16:17 uur

    LOOOOOOL
    ben er zelf de hele zaterdag geweest maar heb dit helaas niet meegekregen...haha typisch gevalletje van slechte verliezer? :P

Reageer op dit bericht (“Zwarte kaart tijdens Rabo Almere Satellite ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)