Badminton Vereniging Almere

Carlton GT Cup op 2 en 3 mei 2009

Op 2 en 3 mei 2009 wordt in Barendrecht het finaleweekend gehouden om de Carlton GT Cup. En dat Almere daar met twee teams aan deelneemt hebben wij u enige dagen terug al medegedeeld. Er is nu een schitterende poster beschikbaar en die willen wij u niet onthouden en daarom vragen wij nogmaals aandacht voor dit prestigieuze evenement.

Toch zijn er nog twee opmerkingen te maken ten aanzien van de poster. Almere 1 gaat door het leven als Dekker Almere en Almere 2 als Van Zoelen Almere. Het is een kleine moeite om daar rekening mee te houden en dat doet meer recht aan de sponsors. En sponsors zijn al zo dun gezaaid in badmintonland.

Alhoewel Ilse Vaessen niet mee doet aan dit evenement, kan ik mij wel voorstellen dat de makers van de poster gekozen hebben voor deze foto van Ilse Vaessen. Ze staat er namelijk magnifiek op!

Reageer op dit bericht (“Carlton GT Cup op 2 en 3 mei 2009 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)