Badminton Vereniging Almere

Gewijzigde trainingstijden in verband met Koninginnedag (Senioren)

Donderdag 30 april is de hal gesloten. Er is dus geen training.

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Paul op 08-05-2009 om 19:26 uur

  Alweer voor een gesloten deur!

  Na het gefaseerd laten eindigen van de trainingen (mail aan alle wedstrijdspelers) zouden de banen beschikbaar blijven en konden de spelers gewoon vrij spelen ... Vorige week stond ik voor een gesloten deur en maakte er melding van. Oeps, sorry, foutje, misverstand ... maar het zal niet meer gebeuren. Dus vandaag weer haasten om op tijd te zijn ... en ja hoor, alweer als jan met de korte achternaam voor een gesloten deur. Waarom? We betalen m.i. voldoende contributie (sommigen onder ons voor meerdere personen tegelijk) en hebben recht op ..., toch? Zijn spelers vanaf 3e klasse en lager niet interessant / belangrijk genoeg voor de vereniging? Ik vind het echt balen.

 2. Henk Staats op 08-05-2009 om 20:18 uur

  Beste Paul,

  Ik kan je niet anders dan excuses aanbieden namens de vereniging voor dit uitermate stomme optreden. Het heeft helemaal niets te maken met het feit of 3e klassespelers wel of niet belangrijk zijn. Ieder lid is even belangrijk.
  Dit heeft gewoonweg te maken met niet opletten, terwijl alle betrokkenen eind april hier nog op geattendeerd zijn.

  Nogmaals excuses.

 3. Mariska op 09-05-2009 om 19:48 uur

  Dinsdag (5 mei) was de deur ook dicht. Het was dat Jos Kuipers een sleutel had, anders hadden wij ook een dichte deur. Dus Paul, niet alleen jullie hadden last van, maar ook de toppers van de vereniging :9

 4. Krijn op 09-05-2009 om 19:49 uur

  De toppers van de vereniging heb ik dinsdag niet gezien hoor. Ik denk dat die te goed zijn om lekker vrij te spelen met het plebs :+

 5. Mariska op 11-05-2009 om 09:40 uur

  Met toppers bedoelde in ons natuurlijk!

 6. Krijn op 11-05-2009 om 15:31 uur

  Joh ;)

Reageer op dit bericht (“Gewijzigde trainingstijden in verband met Koninginnedag (Senioren) ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)