Badminton Vereniging Almere

Het ConsultancyHuis nader bekeken

Het ConsultancyHuis is één van de ruim 30 sponsors van onze vereniging. Volgaarne stellen wij onze sponsors altijd in de gelegenheid zich nader voor te stellen aan onze leden en de vele honderdduizenden bezoekers van onze site. Het ConsultancyHuis maakt gebruik van de mogelijkheid om de diensten die zij kan aanbieden nogmaals onder uw aandacht te brengen door middel van het onderstaande.

Het ConsultancyHuis

Het ConsultancyHuis is een ICT onderneming die:

Als onafhankelijke ICT dienstverlener gaat Het ConsultancyHuis niet voor volume, maar voor kwaliteit. Altijd zal de beste oplossing gezocht worden voor de klant. Uitgangspunt is daarbij dat lange termijn relaties belangrijker zijn dan korte termijn successen. Het ConsultancyHuis levert consultants die het verschil maken tussen succes en mislukking van een opdracht/project.

Mensenwerk!

Het ConsultancyHuis werkt met proactieve en ondernemende consultants, die vanuit hun eigen visie, waarden en passie werken om opdrachtgevers succesvol te maken. We denken dat je het volle potentieel uit jezelf en anderen kunt halen als je doet waar je goed in bent én daar met hoofd en hart achter staat. Basis hiervoor is een hechte en langdurige relatie tussen consultants van Het ConsultancyHuis en opdrachtgevers enerzijds en tussen Het ConsultancyHuis en haar consultants anderzijds.

Dienstverlening is en blijft mensenwerk. Consultants van Het ConsultancyHuis doen dat met ‘meer inspiratie’!

Test Society

De Test Society is het kenniscentrum op het gebied van testen, met als doelstelling voorzieningen aan te bieden in elke fase van het testtraject. Het richt zich op tal van activiteiten in relatie met de doelstelling:

De Test Society is zo opgezet dat onze consultants actief hierbij worden betrokken, van elkaar kunnen leren en innovatief bezig zijn. Onderstaand een kleine selectie:

Het ConsultancyHuis in de testmarkt

Het ConsultancyHuis heeft ervaren consultants in dienst met expertise in de Nederlandse testmarkt. We combineren onze kennis van de markt met ICT-vakmanschap om onze klanten te helpen bij het realiseren van verbeteringen of veranderingen.

Onze consultants hebben succesvolle opdrachten uitgevoerd bij gerenommeerde klanten. Onderstaand een kleine selectie:

Testen als speerpunt

Ook de directieleden van Het ConsultancyHuis hebben ruime ervaring in de Nederlandse testmarkt. Ze hebben een uitgebreid netwerk in de markt met zowel opdrachtgevers als partners die ook diensten leveren in deze markt.

Giebert Schoone, Directeur Marketing & Sales van Het ConsultancyHuis:

“Testen wordt steeds vaker gezien als een Win-Win situatie en niet meer als sluitpost op het budget van een project. Juist met het adequaat definiëren van een teststrategie en het professioneel en volledig testen van nieuw ontwikkelde processen of informatiesystemen kan in de toekomst veel geld bespaard worden. Ik ben van mening dat testen complexer is dan ontwikkelen. Immers, de tester moet zich verplaatsen in de gedachtegangen van anderen en als meest belangrijke expertise absoluut zicht hebben op de business van de klant. Daarom beschikt Het ConsultancyHuis over haar Test Society en worden consultants door opdrachtgevers gecoached.”

Interesse?

Kijk op www.hetconsultancyhuis.nl of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Reageer op dit bericht (“Het ConsultancyHuis nader bekeken ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)