Badminton Vereniging Almere

Komend weekend: Trofea Junior Masters

Komend weekend, 18-19 april 2009, vindt wederom de Trofea Junior Masters Almere plaats. Het toernooi maakt deel uit van het FZ FORZA Combat tour. Niet minder dan 181 deelnemers doen er mee wat een totaal van bijna 400 partijen geeft. Het toernooi is internationaal van karakter met deelnemers uit België en Denemarken.

Door het grote aantal partijen is er een scherp tijdschema gemaakt. Dit maakt dat we iedereen vragen om minimaal 30 minuten voor aanvang van de eerste wedstrijd aanwezig te zijn. De wedstrijden dienen kort na het omroepen te beginnen.

De loting en wedstrijden zijn inmiddels gepubliceerd op toernooi.nl. Bij een druk en vol toernooi kunnen altijd nog wijzigingen optreden. We adviseren daarom iedereen om vrijdagavond de speeltijden te controleren zodat je op tijd aanwezig bent.

LET OP:

Het is ten strengste verboden zich in het turngedeelte (toestellen/springkuil) van Sportcomplex De Toekomstgroep te begeven. Het betreden van het turngedeelte zal diskwalificatie voor het gehele toernooi tot gevolg hebben!

Reageer op dit bericht (“Komend weekend: Trofea Junior Masters ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)