Badminton Vereniging Almere

Michèle Veerman wint de single B en de vrouwendubbel B samen met Shanice van Stenus

Michèle Veerman heeft een prima prestatie geleverd op het Panachetoernooi in Eindhoven. Zij won daar de vrouwensingle in de categorie B (categorie 5) door in de finale haar opponent Karin Buisman met 21-12 en 21-15 ver achter zich te laten! Dat was nog niet alles, want samen met Shanice van Stenus won zij ook nog eens de vrouwendubbel in de B.

Het internationale Panachetoernooi is een aanrader, want op de campus van de TU-Eindhoven is het goed toeven en de studenten beschikken over een schitterend sportcomplex. De toernooiorganisatie verdient bovendien een pluim, want alles stak uitstekend in elkaar.

Michèle en Shanice waren uitgenodigd door een aantal studenten tijdens het Hoorntoernooi een aantal weken terug en zij hebben geen spijt van hun deelname. Michèle won wat er te winnen was en Shanice reikte in de vrouwenenkel tot de halve finale. Die verloor zij van Karin Buisman. Shanice was niet erg te spreken over haar spel in deze halve finale, maar een halve finale plaats is bepaald geen slecht resultaat.
In de finale van het vrouwendubbel wonnen Michèle en Shanice met 21-19 en 21-11 van Frederique Klaassen en Lucia Tilmans.

Tijdens de overnachting in het Van der Valkhotel in Eindhoven deed zich overigens nog een vervelend incident voor. Een aantal dronken Engelse jongens, die eveneens in het Van der Valkhotel logeerden, viel Michèle en Shanice lastig. De knullen hadden er zelfs een striptease voor over om de jongedames te overreden om een feestje te bouwen op één van de kamers van de ‘heren’. Daar waren Michèle en Shanice niet van gediend. De dronken jongens maakten met hun striptease en hun jongeheren sowieso weinig indruk op de BVA-speelsters.

Kun je over het voorgaande later alleen nog maar lachen, minder leuk was het dat er op klaarlichte dag een ruit van de auto van de familie Veerman werd ingeslagen en dat de koffers en kleding werden gestolen. Een schadepost van enkele honderden euro’s.

Tot nu toe 9 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. netty op 12-04-2009 om 19:55 uur

  Ik ben heel trots op die twee meiden. Niet alleen om hun spel, maar ook zeker om hun durf. Je zou maar met een aantal dronken Engelsen de lift in moeten, terwijl ze "piemelnaakt" voor je staan. Maar onze meiden waren cool.

 2. Henk Staats op 12-04-2009 om 21:03 uur

  Heel knap meiden. Eén seizoen bij de senioren en al zoveel ereplaatsen!

 3. Otto op 13-04-2009 om 12:48 uur

  Klasse gedaan Michelle en Shanice! Met jullie coole optreden hebben jullie die Engelse loosers mooi voor L*L gezet!

 4. Krijn op 13-04-2009 om 12:51 uur

  (Michelle heet overigens Michèle)

 5. Rick op 13-04-2009 om 18:53 uur

  krijn heeft of heet ?? Als je verbeterd dan moet het wel goed gebeuren :p.

 6. suzanne op 13-04-2009 om 19:28 uur

  verbeterd met een "T" rick
  hahaha, wel goed verbeteren hè !

 7. Suzanne op 13-04-2009 om 19:51 uur

  BTW, Shansie en Miez:

  YOU ROCK ! =D

  xx

 8. Rick op 13-04-2009 om 23:50 uur

  Whaha sorry suus xD ik ben niet zo goed in nederlands (A)

 9. Krijn op 14-04-2009 om 08:05 uur

  Ja, pas als 'heet' en 'Michèle' niet in één zin staan, ziet Rick een probleem ;)

Reageer op dit bericht (“Michèle Veerman wint de single B en de vrouwendubbel B samen met Shanice van Stenus ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)