Badminton Vereniging Almere

Nederlandse Jeugdkampioenen gehuldigd

Donderdagavond 16 april 2009 om 19.00 uur heeft het bestuur van de vereniging, in het bijzijn van zo’n 50 spelers en ouders, de drie Nederlandse Jeugdkampioenen gehuldigd in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Voorzitter Henk Staats hield een korte speech en zei ondermeer dat de Nederlandse Jeugdkampioenschappen van enige weken terug in Arnhem, voor de Badminton Vereniging Almere de meest succesvolle kampioenschappen waren ooit.
Met 13 halve finaleplaatsen, zes finales en drie winnaars hebben de BVA-kids laten zien waartoe zij in staat zijn. Dat is allereerst de verdienste van de kinderen, maar ook van onze trainersstaf!

Henk Staats vroeg ook een applaus voor de kinderen die een keurige tweede plaats haalden op het NJK, te weten:

Vervolgens werd Stephan Branderhorst gehuldigd, de winnaar van de droomfinale op het NJK, bij de mannensingle onder de 19 jaar. De Europees kampioen van 2007 voegde met zijn overwinning de zoveelste titel toe aan zijn indrukwekkende kampioenenlijst op de Wall of Fame. Branderhorst is een voorbeeld voor veel Almeerse talenten.

Monique Slaman, al zo’n vijf jaar spelend bij de vereniging werd Nederlands Kampioen in het vrouwendubbel onder de 19 jaar. Ook voor Monique eeuwige roem en een plaatsje op de Wall of Fame van de vereniging.

De derde Nederlandse jeugdkampioen die gehuldigd werd, was stekelbaars Alex Vlaar. Hij werd eerste in het mannendubbel onder de 13 jaar. Voorzitter Staats merkte nog wel op dat Alex blij mag zijn dat hij de techniek van zijn moeder heeft en niet van zijn vader :)
Ook voor Alex een plek op de Wall of Fame.

De kampioenen kregen als attentie ieder een snoepgevulde BVA-drinkbeker en een waardebon, te besteden bij de sportshop BeeS in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Reageer op dit bericht (“Nederlandse Jeugdkampioenen gehuldigd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)