Badminton Vereniging Almere

OuderKindtoernooi wordt gezellig druk

Op zondag 3 mei 2009 wordt in Sportcomplex De Toekomstgroep vanaf 10.00 uur het jaarlijkse OuderKindtoernooi gehouden. Het wordt gezellig druk, want maar liefst 42 koppels hebben zich ingeschreven voor dit toernooi! De praktijk van dit leuke toernooi is, dat een groot aantal kinderen de ouders leren hoe ze moeten badmintonnen en dat leidt vaak tot komische situaties. Want de kinderen kunnen badmintonnen en de meeste ouders, op enkele uitzonderingen na, komen vaak niet verder dan campingtonnen.

Het toernooi begint om 10.00 uur maar de koppels dienen uiterlijk om 9.45 uur aanwezig te zijn. De organisatoren van dit toernooi zijn Nettie Kunkels, Jeanette Odijk en Paula Wijnands. En bijvoorbaat een applausje voor deze dames.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. STC op 24-04-2009 om 15:33 uur

    Henk, heb jij je wel ingeschreven met Erik? :7

  2. Henk Staats op 24-04-2009 om 16:32 uur

    Ik heb al een prijzenkast vol.

  3. Krijn op 24-04-2009 om 16:35 uur

    Met racestuurtjes, joysticks en boxjes die het niet doen ;)

Reageer op dit bericht (“OuderKindtoernooi wordt gezellig druk ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)