Badminton Vereniging Almere

Patty Stolzenbach en Ralph Starren deelnemers Victor Dutch International

Patty Stolzenbach en Ralph Starren nemen deel aan de Victor Dutch International dat van 16 tot en met 19 april 2009 wordt gehouden in het Zuidhollandse Wateringen. Patty Stolzenbach is direct toegelaten tot het hoofdtoernooi en speelt de vrouwensingle en de -dubbel. De vrouwendubbel speelt zij trouwens met een oude bekende van de vereniging, Ilse Vaessen.

Ralph Starren dient zich via het kwalificatietoernooi toegang te verschaffen tot het hoofdtoernooi voor wat zijn single en zijn mannendubbel betreft. Het mannendubbel speelt hij samen met Dave Veerman.

Wij wensen de BVA-ers heel veel succes op dit schitterende toernooi.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Otto op 16-04-2009 om 12:26 uur

    Nog een korte aanvulling: ook Rachel Howard uit Engeland, volgend seizoen wederom uitkomend voor Dekker Team 1 is te bewonderen in Wateringen. Zij is direct toegelaten tot het hoofdtoernooi en speelt vrijdag in de eerste ronde tegen Sara Kverno uit Noorwegen.

    Enne, Ralph heeft zijn eerste partij in de kwalificatieronde gewonnen tegen de Duitser Alexander Roovers (21-15/21-19)!
    Volgende partij is tegen een sterke Bulgaar....

Reageer op dit bericht (“Patty Stolzenbach en Ralph Starren deelnemers Victor Dutch International ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)