Badminton Vereniging Almere

Patty Stolzenbach naar China

Van 10 tot 17 mei 2009 vindt in de Chinese stad Guanzhou de strijd plaats om het Wereldkampioenschap voor gemengde teams, oftewel de Sudirman Cup. Ook Nederland is vertegenwoordigd en speelt in groep 2 en de tegenstanders zijn Thailand, Singapore, Polen, Taiwan, Duitsland, Rusland en Frankrijk. Onder de Nederlandse selectiespelers ook BVA-speelster Patty Stolzenbach en vanzelfsprekend wensen wij de hele Nederlandse afvaardiging veel succes toe en Patty Stolzenbach in het bijzonder.

De andere geslecteerden voor de Nederlandse ploeg zijn Judith Meulendijks, Yao Jie, Paulien van Dooremalen, Rachel van Cutsen, Ilse Vaessen, Dicky Palyama, Eric Pang, Ruud Bosch, Koen Ridder, Jürgen Wouters en Jorrit de Ruiter.

Reageer op dit bericht (“Patty Stolzenbach naar China ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)