Badminton Vereniging Almere

Ralph Starren volgend seizoen ook in het geelblauw

Ralph Starren speelt het seizoen 2009/2010 ook in het geelblauw van de Badminton Vereniging Almere. Ralph had diverse aanbiedingen op zak maar geeft er de voorkeur aan om voor de Badminton Vereniging Almere uit te blijven komen, nadat hij de facilitaire mogelijkheden bij de verschillende verenigingen zorgvuldig tegen elkaar heeft afgewogen. Dat stemt de Sport Technische Commissie (STC) en trainer-coach Rick Prins tot tevredenheid, want Ralph is een speler die breed inzetbaar is en die deel uitmaakt van de toekomstplannen van de STC voor wat de selectie voor de teams 1 en 2 betreft.

Het bestuur wens Ralph ook het komend seizoen een zeer succesvol verloop van de competitie toe in Forza Almere.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 13-04-2009 om 20:13 uur

    Ook van harte welkom Ralph

Reageer op dit bericht (“Ralph Starren volgend seizoen ook in het geelblauw ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)