Badminton Vereniging Almere

Teamindeling jeugd seizoen 2009-2010

Ook bij de jeugd is de concept teamindeling bekend en sinds enkele dagen te bewonderen in de zaal. Vooral het relatief grote aantal aanmeldingen bij de jeugdspelers die nog maar redelijk kort lid zijn, is iets waar we heel tevreden mee kunnen zijn. In vergelijking met vorig jaar zijn we er een team op vooruitgegaan zodat we het nieuwe seizoen met dertien jeugdteams gaan starten. We hebben bewust de meeste teams relatief zwaar ingedeeld in de verwachting dat het zo behalve een heel leuk seizoen toch ook een seizoen gaat worden waar je veel van opsteekt.

Natuurlijk was het ook dit jaar weer een flinke puzzel. Bijkomende moeilijkheid voor jeugdteams is dat er vooral ook rekening gehouden moet worden met leeftijd. We denken zo tot een evenwichtige teamindeling gekomen te zijn, waarbij met eenieders wensen zoveel als mogelijk rekening is gehouden. Mocht je desondanks toch op- of aanmerkingen hebben kan je die doorgeven aan eddy.odijk@bvalmere.nl of peter.verschoor@bvalmere.nl. De ruimte voor verschuivingen is echter beperkt. Verder komt er nog een info uurtje wat met name bestemd is voor (ouders van) spelers die voor het eerst competitie gaan spelen. De definitieve jeugd teamindeling wordt bekend gemaakt in de tweede week van mei. Deze zullen we dan ook op de site plaatsen. Uiteraard komt deze indeling ook in de hal te hangen en wordt het bekend gemaakt op de training.

BELANGRIJK: naast de teamindeling in de hal hangt ook een lijst waarop je kunt aangeven in welke maat clubshirt je het nieuwe seizoen gaat spelen. Dankzij de sponsoring van Van der Hoeden|Mulder, meesters in incasso, kan ieder jeugdlid volgend seizoen in ons fraaie clubshirt de competitiestrijd aangaan. In verband met het tijdig kunnen bestellen en bedrukken van de shirts vragen we je om zo snel als mogelijk aan te geven in welke maat je denkt te gaan spelen. Voor alle duidelijkheid, je wordt gesponsord(!), het kost je dus niets.

Reageer op dit bericht (“Teamindeling jeugd seizoen 2009-2010 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)