Badminton Vereniging Almere

Tim Vaessen wint Toernooi in België!

Van Zoelen Almere, team 2 heeft deel genomen aan het Dropshot Houthalen Toernooi dat dit weekend in België werd gespeeld. De dames Iris Putters en Monique Slaman en de heren Tim Vaessen, Ralph Starren en Dennis Steenland bevonden er zich in goed gezelschap want behalve de hele Belgische top waren er ook enkele spelers uit Denemarken.

Tim, volgend seizoen weer uitmakend van Dekker Almere, team 1, liet zien waarom hij door de organisatie als eerste werd geplaatst; na vier opeenvolgende overwinningen in de mannenenkel haalde Tim de finale. In deze finale was de nummer twee van de plaatsinglijst, de Deen Niklas Hoff zijn tegenstander. De eerste game werd met 21-17 door Tim gewonnen en ook de tweede game begon voorspoedig. Helaas moest Niklas bij de stand van 8-1 opgeven vanwege een blessure en zo wist Tim dit toernooi op zijn naam te brengen.

Ook de andere Almeerders lieten van zich spreken. Ralph Starren behaalde tezamen met Monique van der Wouden (Duinwijck) de finale in de mix waar zij in drie games verloren van het nummer drie geplaatste koppel. Tot slot bereikten Monique en Iris de halve finale in het vrouwendubbel en dat mag in dit sterk bezette toernooi een heel mooie prestatie genoemd worden!

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Esther op 05-04-2009 om 20:24 uur

  Gefeliciteerd Tim! Volgend weekend weer?!

 2. Ernst op 05-04-2009 om 20:41 uur

  Namens het bestuur van harte gefeliciteerd. Volgende week moeten jullie de wisselbeker maar meenemen.

 3. Tim op 05-04-2009 om 21:08 uur

  Volgende week zeker weer Esther!!

  En als hij niet had opgegeven in de finale had ik ook zeker gewonnen!

 4. Henk Staats op 05-04-2009 om 21:47 uur

  Prima prestatie Tim. Gefeliciteerd.

 5. Henk Mostert op 05-04-2009 om 22:54 uur

  Toppie Tim.
  Leuk alleen maar positieve berichten over je te lezen, zoals team 1 en winnen in de eerste buitenlandse plaats waar ik met vrienden 48 jaar geleden kampeerde.

 6. Robert Terpstra op 06-04-2009 om 08:04 uur

  Lekker Timmie...
  Dat zijn goede berichtend...dat geeft goede hoop voor volgende week.

  Gr.

Reageer op dit bericht (“Tim Vaessen wint Toernooi in België! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)