Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder, meesters in incasso, sponsort jeugdopleiding!

Van der Hoeden|Mulder, gerechtsdeurwaarders, juristen en meesters in incasso, sponsort met ingang van januari 2009 de jeugdopleiding van de Badminton Vereniging Almere. Dat betekent dat de leden van alle 13 jeugdteams volgend jaar aantreden in het fraaie gele Forza verenigingshirt met daarop vermeld het logo van de nieuwe sponsor, Van der Hoeden|Mulder. Daarnaast wordt Van der Hoeden|Mulder ook nog teamsponsor van een nog nader te bepalen seniorenteam. Het hoeft geen betoog dat het bestuur van de vereniging uitermate gelukkig is met de sponsoring door de meesters in incasso, Van der Hoeden Mulder, die zich hieronder nader aan U voorstellen.

Dit bestand bestaat niet

Rake klappen uitdelen, om uiteindelijk de hoofdprijs te incasseren. Daar gaat het om bij badminton en daar draait het ook om in onze tak van sport, de incasso van geldvorderingen en juridische dienstverlening. Net zoals het bij badminton de kunst is om soms te kiezen voor een fijngevoelig dropshot en op een ander moment juist voor een harde smash, zo gaat het bij ons in het ene geval om een tactvol telefoontje, terwijl op een ander moment omvangrijke beslag- en executiemaatregelen het beste resultaat opleveren. De beste spelers kiezen op het juiste moment voor de juiste actie en anticiperen op hun tegenstanders. Een goede training en veel ervaring leiden tot de beste resultaten. Ook dat is in ons vakgebied niet anders. Vanwege deze overeenkomsten en het feit dat wij de Badminton Vereniging Almere hebben leren kennen als een enthousiaste en ambitieuze club, heeft Van der Hoeden|Mulder besloten zijn naam als sponsor aan de jeugdopleiding te verbinden.

Van der Hoeden|Mulder is gevestigd in Amsterdam en bestaat momenteel uit een kleine 60 personen. Wij hebben specialisten in huis voor ieder stadium van het incassotraject: Incassomedewerkers in het minnelijke traject, als het aankomt op aanmaningen sturen, nabellen, regelingen afspreken en onderhandelen. Onze juristen zorgen er zonodig voor dat uw vordering, schriftelijk of mondeling, helder en correct aan de rechter wordt voorgelegd. Op verweren van de tegenpartij of hun advocaat, wordt adequaat gereageerd. En als er na het vonnis van de rechter nog steeds niet wordt betaald, dan weten onze deurwaarders hoe wij voor u, door middel van beslag- en executiemaatregelen, alsnog uw recht kunnen halen.

Wij incasseren vorderingen van uiteenlopende aard en omvang. Onze opdrachtgevers zijn zowel private ondernemingen, als de overheid en semi-overheid. Onze juridische specialisaties liggen op de gebieden huurrecht, bank- en financieringsrecht (debetstanden, kredietverstrekking, lease en andere vormen van financiering), beslag- en executierecht, insolventierecht en arbeidsrecht.

Het is niet onze ambitie is om de grootste incasso-organisatie van Nederland te worden, maar wel om de beste te zijn. Of het nou gaat om sport of om zakelijke dienstverlening, je kan in onze optiek alleen de beste worden als je het beginsel van fair play hoog in het vaandel houdt. Voor ons betekent dit, dat wij met onze opdrachtgevers goede werkafspraken maken en doen wat we beloven. Het betekent ook dat wij naar de wederpartij streng, maar rechtvaardig optreden en nooit de normen van goed fatsoen uit het oog verliezen!

Wilt u meer weten over ons kantoor, kijk dan ook eens op onze website: hoeden-mulder.nl. Daar vindt u ook onze contact- en adresgegevens als u wilt bespreken of wij wellicht ook voor u of uw organisatie de aangewezen partner kunnen zijn op het gebied van incasso en juridische dienstverlening.

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn op 15-04-2009 om 18:22 uur

    Hmm, hoeden-mulder.nl werkt niet?

  2. henk staats op 15-04-2009 om 18:41 uur

    Via het logo lukt het wel.

  3. Krijn op 15-04-2009 om 18:43 uur

    Ah, www. is nodig. Heb het aangepast.

  4. Paula Wijnands op 15-04-2009 om 18:51 uur

    Ha! voor mij een bekende...op het gebied van werk dus welteverstaan! :)

  5. Krijn op 15-04-2009 om 19:50 uur

    Ik gebruik altijd http://www.bigfrank.nl/ bij wanbetalers :)

  6. Cock op 16-04-2009 om 10:04 uur

    Dus...... betaal op tijd je contributie, anders heb je een probleem

  7. Paula Wijnands op 24-05-2009 om 09:07 uur

    Er zijn nog enkele jeugdleden, die volgend seizoen competitie gaan spelen, die nog hun shirt-maat in moeten vullen op de lijst in de hal. Graag nog even doen!

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder, meesters in incasso, sponsort jeugdopleiding! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)