Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere bereikt finaleronde Carlton GT Cup!

Gisteravond werd in Zoetermeer de wedstrijd Conquesto 3 tegen Van Zoelen Almere gespeeld in de Carlton GT Cup. Er was Van Zoelen Almere alles aan gelegen om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Immers, Conquesto 3 had bijna twee maanden geleden Almere 3 uit de bekerstrijd geworpen (3-2) en dus kon er zo een beetje sportieve revanche worden genomen. Belangrijker nog, bij winst zou Van Zoelen Almere zich weten te plaatsen voor de finales die op 2 en 3 mei 2009 in Barendrecht worden gehouden. Vanwege de Afghanistan-top in Den Haag was het nog even spannend om iedereen op tijd in Zoetermeer te krijgen, maar ik kan u vertellen dat het uiteindelijk is gelukt om zonder vertraging aan de wedstrijd te beginnen.

Op volle oorlogsterkte trad Van Zoelen, team 2, aan in Zoetermeer tegen Conquesto 3 (dit team speelde het afgelopen seizoen in de derde divisie afdeling 4 waar het uiteindelijk op de 3e plaats wist te eindigen). Iris Putters, Monique Slaman, Tim Vaessen, Ralph Starren en Dennis Steenland, uiteraard ondersteund door trainer-coach Rick Prins deden wat ze aan hun stand verplicht waren en lieten er in Zoetermeer geen twijfel over bestaan wie er gisteravond de sterkste waren. Met een gedecideerde 0-5 uitslag verzekerde Van Zoelen zich van een ticket naar Barendrecht waar het in de finalerondes mag meestrijden om de Carlton GT cup. Zij zullen zich daar overigens in goed gezelschap bevinden, want alle Eredivisieteams (minus BC Culemborg) zullen acte de présence geven. Dat betekent dus ook dat de Badminton Vereniging Almere zal worden vertegenwoordigd door twee teams want naast Van Zoelen Almere zal Dekker Almere natuurlijk ook meedoen. De finales zullen worden gespeeld volgens een afvalsysteem. maar hoe de loting er precies gaat uitzien weten we helaas nog niet.

Wij wensen beide Almereteams heel veel succes op de finaledagen in Barendrecht.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Aisha op 02-04-2009 om 09:52 uur

    Al had ik niet anders verwacht, jullie moesten de klus natuurlijk nog wel even klaren!
    Gefeliciteerd allemaal!

  2. Henk Staats op 02-04-2009 om 09:55 uur

    Een knap staaltje van de elitetroepen.

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere bereikt finaleronde Carlton GT Cup! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)