Badminton Vereniging Almere

Komend weekend Regio Masters

Komend weekend, 16 en 17 mei 2009, vinden voor de zestiende keer de Regio Masters plaats in ons Sportcomplex De Toekomstgroep. Bij dit toernooi gaan de regiokampioenen bepalen wie zich Nederlands Regio Kampioen mag noemen. Net als voorgaande jaren belooft het weer een spannend maar vooral gezellig toernooi te worden.

Anders dan in voorgaande jaren heeft de NBB het toernooi uitgebreid. Komend weekend strijden de kampioenen uit de hoogste heren- en seniorenklasse en de jeugdkampioen <19 om de felbegeerde titel. In het weekend van 6 en 7 juni 2009 gaan de overige jeugdkampioenen (<11, <13, <15 en <17) strijden om het Nederlands Kampioenschap. Momenteel is de NBB aan het overwegen het toernooi volgend jaar ook bij de senioren uit te breiden met alle klasses.

BV Almere is dit jaar, dankzij de wildcard, vertegenwoordigd in de seniorenklasse. Namens Almere gaan Sarina Baak, Sanne Berkelmans, Jos Kuipers, Aisha Krak en Bat Schouten proberen de titel binnen te halen. Dit gaat zeker geen gemakkelijke opgave worden!

De titelverdedigers zijn:

in de seniorenklasse: Centrum: BC Amersfoort
in de juniorenklasse: Zuid-West: BC Mix
in de herenklasse: Zuid-West: BV DEO
Helaas heeft BC Amersfoort zich als titelverdediger (nog) niet ingeschreven.

Deelnemers senioren:

BC Oss
Phido
BC Trilan
Smash Hoogeveen
BC Culemborg
Flower Shuttle
BV Almere

Deelnemers Junioren:

Drachten BC
Bravo
SV Irene
Overbos
BX Mix
BC '67 Veghel

Deelnemers Heren:

BC Apollo
BV Deo
Pluumklappers
BC Alouette
USC

Meer informatie over de spelers in de diverse teams is te vinden op toernooi.nl

Reageer op dit bericht (“Komend weekend Regio Masters ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)