Badminton Vereniging Almere

Vorderingen Dekker Almere en Van Zoelen Almere bij de Carlton GT-Cup

Van Zoelen Almere heeft het in de wedstrijd tegen BC Amersfoort niet gered. De Keistedelingen wonnen met 10-0. Een enorme uitslag, maar op dit toernooi wordt voor iedere gewonnen partij twee punten gegeven. Er worden maximaal vijf partijen gespeeld, te weten 1xME, 1xVE, 1xMD, 1xVD en 1x GD. Wat het nut er van is om af te wijken van de reguliere puntentoekenning, ontgaat mij even op dit moment. BC Amersfoort was op volle oorlogssterkte, want zij zijn houder van de Cup en willen de Cup opnieuw winnen. Dekker Almere had het een stuk makkelijker. Zij speelden tegen BC Trilan en wonnen met 10-0.

Wellicht toch ietwat verrassend, maar Van Zijderveld 1 verloor van Van Zundert Velo 1. Dat betekent dat Dekker Almere het in de volgende ronde moet opnemen tegen Van Zundert Velo en deze wedstrijd wordt vandaag om 18.00 uur gespeeld.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 02-05-2009 om 17:16 uur

    Ik zie net op BadmintonInfo dat toch de reguliere puntentelling weer wordt aangehouden. De nederlaag van Van Zoelen wordt dus 0-5 en de overwinning van Dekker Almere 5-0. Klinkt een stuk beter.

Reageer op dit bericht (“Vorderingen Dekker Almere en Van Zoelen Almere bij de Carlton GT-Cup ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)