Badminton Vereniging Almere

Regio Teammasters Junioren in Almere

In het komend weekend van 6 en 7 juni 2009 wordt in Sportcomplex De Toekomstgroep in Almere het Nederlands Kampioenschap voor de regioteams junioren gespeeld, de zogenoemde Regio Teammasters Junioren 2009. Was het in het verleden zo, dat alleen de winnaars van de hoogste regiojeugdpoule om het kampioenschap streden, nu is dat per leeftijdscategorie en dat betekent dat er kampioenschappen zijn voor onder 11-jaar, onder 13-jaar, onder 15-jaar en onder 17-jaar en dat is wel zo leuk.

Maar liefst 22 jeugdteams uit alle regio's hebben zich voorbereid om zo goed mogelijk voor de dag te komen op dit toernooi der kampioenen. Ook van de Badminton Vereniging Almere doen er twee teams mee. Eén team in de categorie onder 15-jaar en een team in de categorie onder 17-jaar.

Het team onder de 15-jaar bestaat uit Tim Brouwenstijn, Judith van Cruchten, Felix Kwa, Shannen Sowikromo, Lisa van Stenus en Quint Top en speelt zijn eerste wedstrijd op zaterdag 6 juni 2009 om 10.00 uur tegen BCH. De tweede wedstrijd wordt gespeeld om 13.00 uur tegen BC 't Slot.

Het team onder de 17-jaar bestaat uit Sharon Brouwer, Natalya van der Laan, Mark Verschoor, Alex Vlaar en Ruben WIjnands. Dit team speelt zijn eerste wedstrijd op zaterdag 6 juni 2009 om 10.00 uur tegen BC'67 Veghel en om 13.00 uur staat de wedstrijd tegen Roosterse BC op het programma.

Toernooileider namens de Nederlandse Badminton Bond is Herman de Gooijer en Henk Smit treedt op als referee. Voorts zijn van de vereniging aanwezig Stephan Melein, Conny Cashoek en Lida Staats.

Het bestuur wenst alle deelnemers een uitermate succesvol toernooi toe en dat geldt in het bijzonder voor de teams van de Badminton Vereniging Almere.

Een totaal wedstrijdoverzicht is te vinden op http://www.toernooi.nl

Reageer op dit bericht (“Regio Teammasters Junioren in Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)