Badminton Vereniging Almere

Update Suzanne Hom

Ruim twee weken terug hebben wij gemeld dat Suzanne Hom een ernstige blessure heeft opgelopen tijdens het Beca-toernooi in Arnhem. Inmiddels is er weer meer bekend over de blessure van Suzanne en haar vader Wim deelde ons het volgende mede:

Suzanne heeft na haar eerste bezoek aan de orthopeed niet stilgezeten. Ze bezoekt inmiddels de fysio om er voor te zorgen dat haar been actief blijft en vorige week is er ook een MRI-scan gemaakt.
Afgelopen dinsdag, 2 juni 2009 heeft Suzanne opnieuw een bezoek gebracht aan de orthopeed en is duidelijkheid over haar blessure. De voorste kruisband is afgescheurd en haar binnenknieband is ernstig beschadigd. Zoals het er nu naar uitziet valt het met de meniscus mee.
Alvorens er geopereerd kan worden, is het wenselijk om de binnenknieband volledig te laten herstellen. Hiervoor is rust in combinatie met de juiste fysiobehandelingen noodzakelijk. Dit herstel gaat zeker zes tot dertien weken duren.
Over vier weken volgt er opnieuw een bezoek aan de orthopeed.

Overall gaat het goed met Suzanne. Ze doet haar best met de oefeningen en krijgt ook al weer praatjes, maar een kaartje of een e-mailtje is altijd welkom.

Dan heeft pa Hom nog een vraagje, is er iemand met een goede hometrainer die deze even niet gebruikt? Laat het even weten, w.hom@chello.nl

Reageer op dit bericht (“Update Suzanne Hom ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)