Badminton Vereniging Almere

De grootonderhoudswerkzaamheden vorderen gestaag

De grootonderhoudswerkzaamheden in Sportcomplex De Toekomstgroep vorderen gestaag. Zoals het er nu naar uitziet zullen de werkzaamheden die nu worden uitgevoerd op 9 augustus 2009 afgerond zijn en wordt er officieel opgeleverd door Dekker Installatiebouw. Aansluitend zal de jaarlijkse zomerschoonmaak plaatsvinden door Noord Facilitaire diensten en dan staat de badmintonzaal er weer spic en span bij voor het nieuwe seizoen.

De wanden zijn extra geïsoleerd en zogenoemde koudebruggen zijn verholpen. Dat zou het comfort in de hal ten goede moeten komen. Komende week wordt er geschilderd en aansluitend worden de reclameborden aangebracht.
Zonder overdrijven kan gesteld worden dat de badmintonzaal er heel wat fraaier op geworden is.

Komende week worden er zonnecollectoren geplaatst en dan kan ook de nieuwe warmwaterinstallatie in gebruik worden genomen.
Nogmaals heeft U een leuk idee voor de officiele opening van het complex, neem even contact met mij op.

Reageer op dit bericht (“De grootonderhoudswerkzaamheden vorderen gestaag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)