Badminton Vereniging Almere

Verslag vrijwilligersdag 2009

Op 21 juni hielden we onze vrijwilligersdag. Om 18:00 was iedereen bij de hal. Eerst even een drankje en al het lekkers uitstallen. De meesten hadden zichzelf overtroffen, sommigen kregen hulp van AH. Ach ja, ieder zo zijn talent. Als laatste werd nog even de ovenschaal van Ronald Blok uitgelikt door Eddy, want de tiramisu was onweerstaanbaar lekkerrrrrrrr.

Op de fiets naar de survival. Gelukkig was het lekker weer en werden we vriendelijk ontvangen door Rob en Deborah die als doel hadden het voor iedereen gezellig te maken. Nou, dat is gelukt. Erg nat en vies werden we niet, maar wel gelachen. Even wat feitjes: Aisha en Krijn functioneren prima als plank, Robbert haalde als enige het einde van de klimmuur, Peter viel bijna in het water (nadat hij klaar was met de loopbrug), van Eddy mocht het allemaal wel wat sportiever en Bas...heeft mooie foto's gemaakt.

Ik vond het gezellig en hoop dat er volgend jaar meer vrijwilligers mee doen!

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Ronald op 05-07-2009 om 11:17 uur

  Mariska, ik heb een hele leuke avond gehad. Lekker gegeten en daarna inderdaad een leuke en gezellige avond met enkele vrijwilligers.
  Toch erg jammer dat vele vrijwilligers, maar zeker ook het bestuur, afwezig waren bij dit verenigingsuitje. Het zou voor de organisatie ook prettig zijn als er meer vrijwilligers komen.
  Ook in dit geval hebben de thuis blijvers ongelijk gekregen. We hebben ons uitstekend vermaakt. Krijn en Mariska ..... bedankt!!

 2. Henk Staats op 05-07-2009 om 12:10 uur

  Beste Ronald, hoe kun je mij nu over het hoofd zien tijdens het eten :)

 3. Peter van Soest op 06-07-2009 om 00:08 uur

  Mariska,
  Mijn onbalans was natuurlijk geveinst om het amusements gehalte wat te verhogen; dat had je toch wel door. Peter = steady as a rock.
  Heerlijk die modder. je bent weer even kind.
  Het was een hele leuke avond; jammer van de matige opkomst, zeker ook bij de recreanten.

 4. Aisha op 13-07-2009 om 13:33 uur

  Danny, heb je al tijd voor de foto's?
  Ben wel nieuwsgierig :)

Reageer op dit bericht (“Verslag vrijwilligersdag 2009 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)