Badminton Vereniging Almere

Badmintonclinic door Koreaanse toptrainers

De Sport Technische Commissie werd deze week benaderd door naamgenoot BVA uit Amsterdam met informatie over een clinic, die op 5 september 2009 door BV Amsterdam wordt georganiseerd. De betreffende Koreaanse trainer Lee Jae Bok is absoluut geen onbekende in de badmintonwereld!

Als voormalig coach van de Koreaanse en Britse seniorenselectie en als oud topspeler beschikt Bok over een wereld van kennis en ervaring op het gebied van badminton en weet deze ook nog eens op een bijzonder levendige en geïnspireerde wijze op spelers over te brengen. Een deel van de trainerstaf binnen de Sport Technische Commissie heeft ook al de nodige positieve ervaringen met de heert Bok opgedaan. Bas van Os en en Suzanne Mulkens hebben als speler al eerder clinics van hem meegemaakt en beiden zijn daar laaiend enthousiast over. Rick Prins heeft vaker met hem gewerkt in de periferie van het Yonex British Open. Ook de vrouw van Bok, Young Sook Lee, heeft in het internationale badminton een behoorlijke trackrecord als speelsters en trainster. De trainersstaf van BV Almere kan het bijwonen van deze clinic van harte aanbevelen aan de wedstrijdspelers van de BV Almere, zowel voor de spelers op bonds- als op regioniveau. Voor de kosten hoef je het niet te laten: voor € 10,-- tweeëneenhalf uur training is in deze dagen gelukkig niet al te exorbitant hoog. Wees er snel bij want vol is vol!

Hieronder het persbericht van de Badminton Vereniging Amsterdam

Zaterdag 5 september 2009 organiseert Badminton Vereniging Amsterdam een open trainingsdag met twee bijzondere trainers: Lee Jae Bok en Young Sook Lee, beide afkomstig uit Zuid Korea.

Lee Jae Bok is voormalig topspeler en coach geweest van het nationale Koreaanse en Britse team. Lee Young Sook was in de jaren 90 nummer twee in de wereld bij de dames.

Lee is een inspirerende trainer die met zijn grote ervaring elke speler op ieders niveau beter wil maken.

Een aantal BV Amsterdamleden heeft afgelopen jaar in Engeland een trainingssessie gevolgd bij Lee Jae Bok en was daar zeer enthousiast over.

De training zal plaatsvinden in Sporthal de Pijp tussen 10.00 en 15.30 uur. Er zullen twee groepen van twee en een half uur zijn. Per groep is plaats voor maximaal 9x4=36 spelers.

10.00 - 12.30 uur eerste groep
13.00 - 15.30 uur tweede groep

Deelname aan deze training kost € 10,--en is ook mogelijk voor badmintonners die geen lid zijn van Badminton Vereniging Amsterdam. De groepen worden ingedeeld op basis van de inschrijving (geef alleen aan als je echt niet kunt in een van de twee groepen).

Meld je zo snel mogelijk aan bij Tamara Streng tamara78s@hotmail.com

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cock op 20-08-2009 om 18:11 uur

  He Otto, heb je ook een e-mailadres van deze maeneer. Gaan we hem benaderen of hij bij ons in de organistaie wilt komen, Lijkt me wel cool: Kokkie & Blokkie en Bokkie ]:)

 2. otto op 20-08-2009 om 22:19 uur

  Ha die Cock,

  Volgens mij wil hij liever meneer de Bok genoemd worden :+

 3. Henk Staats op 20-08-2009 om 23:16 uur

  Het wachten is nog op een Tokkie.

Reageer op dit bericht (“Badmintonclinic door Koreaanse toptrainers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)