Badminton Vereniging Almere

BVA-spelers actief in Langefeld

Van 21 tot en met 23 augustus 2009 wordt in het Duitse Langefeld het eerste Internationale Juniorentoernooi van het seizoen 2009/2010 gehouden. Het betreft een zeer sterk bezet juniorentoernooi met deelnemers uit geheel Europa, waaronder de sterke Deense en Engelse selecties. Ook Nederland is vertegenwoordigd met de Nationale Juniorenselectie. En als Nederland er bij is, dan zijn er ook Almeerders bij, want de Badminton Vereniging Almere heeft vijf spelers die lid zijn van de Nationale selectie.

De nationale selectiespelers zijn al weken extra aan het trainen ter voorbereiding op dit Langefeldtoernooi. Een aantal spelers, waaronder BVA-speler Jayme van Elten, is zelfs op trainingsstage geweest in het Nationale Trainingscentrum in Engeland en heeft meegetraind met de Engelse selectie.

De Almeerse deelnemers aan het Langefeldtoernooi zijn Jayme van Elten, Amy van Stenus, Alex Vlaar en Josephine Wentholt. BVA-speelster en lid van de Nationale selectie, Manon Sibbald neemt niet deel aan dit toernooi.

Het bestuur wenst alle deelnemers heel veel succes en de Almeerse deelnemers in het bijzonder.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Rolf op 16-08-2009 om 18:20 uur

    De resultaten zijn op de volgende website te volgen:

    http://www.alleturniere.de/sport/tournament.aspx?id=A4F3E60E-E5EE-4D10-8A3F-94919786D732

  2. Paula op 26-08-2009 om 17:16 uur

    Hebben Alex, Jayme, Amy en/of Josephine (of misschien andere nederlandse badmintonjeugd) nog iets gescoord op dit toernooi. Ik hoor/zie er niets van en ook via de link die hierboven staat, staan nergens uitslagen ingevuld. Ben wel nieuwsgierig.

Reageer op dit bericht (“BVA-spelers actief in Langefeld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)