Badminton Vereniging Almere

25ste Open Level BadmintonArenatoernooi

De organisatie van het 25ste Open Level BadmintonArenatoernooi 2009 heeft ons verzocht om dit toernooi onder de aandacht van onze leden te brengen. Aan dit verzoek voldoen we graag, zeker gezien het feit dat dit toernooi op 24 en 25 oktober 2009 een jubileumeditie betreft!

De voorberei­dingen voor het altijd gezellige Open Level BadmintonArena toernooi, editie 2009, zijn in volle gang. Dit toernooi wordt gehouden in sporthal “De Ruivert” in Oss op 24 en 25 oktober 2009.

Inschrijving is mogelijk voor maximaal drie onderdelen. De kampioenschappen staan open voor badmintonspelers op de volgende NBB-niveaus: B, C en D en voor de echte recreanten. Deze laatste groep speelt, afhankelijk van hun sterkte, op C of D-niveau.

De hoofdsponsor, BadmintonArena, is tijdens het toernooi aanwezig met een promostand en racketservice. Tevens kunnen er o.a. veren shuttles worden gekocht.

De wedstrijden beginnen op zaterdag om 9.00 uur en eindigen om uiter­lijk 19.00 uur. Op zondag wordt eveneens vanaf 9.00 uur gespeeld en duren de wedstrijden tot uiterlijk 17.00 uur.

Inschrijvingen via http://www.toernooi.nl moeten uiterlijk 5 oktober 2009 in het bezit zijn van het wedstrijdsecretariaat. Het maximum aantal deelnemers is gesteld op 165.

Voor nadere informatie en/of vragen over inschrijvingen kunt u contact opnemen met het wedstrijd­secretariaat of zie http://www.toernooi.nl

Wij hopen u tijdens de toernooidagen als speler of als toeschouwer te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

namens de wedstrijdcommissie BC Level en BadmintonArena,

Hans Wijnbergen

Reageer op dit bericht (“25ste Open Level BadmintonArenatoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)