Badminton Vereniging Almere

Bertus Stoeltjes en Fred Wuck twee gouden vrijwilligers

Zo’n 15 jaar terug bouwde meester-timmerman Bertus Stoeltjes bij zijn werkgever in Amsterdam in zijn avonduren onze bar in de kantine. Ook zo’n 15 jaar terug bouwde ingenieur Fred Wuck de klok in onze hal en de scoreborden voor team1, Dekker Almere. Zij waren betrokken ouders. Sabine Stoeltjes speelde in één van de landelijk teams van onze vereniging en dat gold ook voor Eveline Wuck.

Inmiddels speelt Sabine al zeker zo’n jaar of acht niet meer bij ons. Zij is lerares geworden en woont in de Achterhoek.
Eveline speelt ook niet meer bij ons omdat zij verhuisde naar de kop van Noord-Holland en inmiddels is zij gestopt met badmintonnen.

Ondanks de met badmintonnen gestopte kinderen, zijn beide vaders nog altijd betrokken bij onze vereniging. Bertus, inmiddels met pensioen, doet nog allerlei klussen voor de Beheerstichting en dat geldt eveneens voor Fred Wuck. Na de renovatie van de badmintonzaal, was Fred Wuck, die nog niet met pensioen is, niet te beroerd om de tijdklok opnieuw te komen installeren. Ook echtgenoot Hanneke Wuck is nog altijd lid van de kantinecommissie van de Beheerstichting.

Gouden vrijwilligers voor onze vereniging en zonder deze vrijwilligers zou het niet goed gaan met onze vereniging. Ondanks het feit dat we gelukkig over veel vrijwilligers beschikken, kunnen we nog altijd vrijwilligers gebruiken.
Zo zijn we nog altijd op zoek naar:

Bent U geïnteresseerd om als vrijwilliger de vereniging te ondersteunen, neem dan contact op met Henk Staats, telefoon 036-5313711 of 06-23302922, of stuur een e-mail naar henk.staats@bvalmere.nl

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. badmintonfan op 21-09-2009 om 21:15 uur

  Kleine correctie op het bericht dat Eveline Wuck niet meer badmintont: zij speelt al jaren voor De Shuttle uit Wormer. Dit seizoen speelt ze 1e klasse en moet haar team, De Shuttle 1, tegen een van de Almeerse teams.

 2. Henk Staats op 21-09-2009 om 22:30 uur

  Dat vind ik een leuke bericht. Ik zal proberen bij deze wedstrijd in ieder geval te komen kijken.

 3. Aisha op 22-09-2009 om 09:56 uur

  De wedstrijd tegen Eveline hebben wij as. zaterdagavond!

 4. Henk Staats op 22-09-2009 om 10:03 uur

  Dat komt dan heel mooi uit.

Reageer op dit bericht (“Bertus Stoeltjes en Fred Wuck twee gouden vrijwilligers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)