Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere tegen BC Victoria

Zaterdag 26 september om 18.45 uur speelt Dekker Almere, team 1, tegen BC Victoria uit het Limburgse Hoensbroek. Het is voor de Almeerders de eerste wedstrijd van het seizoen 2009/2010, want de geplande wedstrijd tegen BC Culemborg van afgelopen weekend is op verzoek van Culemborg verschoven naar zondag 4 oktober 2009. De Hoensbroekers hebben er al een thuiswedstrijd opzitten tegen Van Zundert Velo en die wedstrijd werd door Van Zundert Velo gewonnen met 2-6.

In de wedstrijd tegen BC Victoria zal Josephine Wentholt haar debuut maken voor Dekker Almere en een fikse publieke belangstelling helpt dan altijd. Saillant detail in deze wedstrijd is, dat Robert Kwee nu voor Victoria uitkomt en jarenlang voor Dekker Almere heeft gespeeld. Maar ook voor Robert Kwee rekenen we op een fiks applaus.
Verder de bekende gezichten bij Dekker Almere zoals teamcaptain Erik Staats, Stephan Branderhorst, Jeroen van Moorst, Yvonne Sie, Patty Stolzenbach en Tim Vaessen.

Trainer-coach Rick Prins verwacht een leuke sportieve maar ook pittige wedstrijd waarin de Almeerders graag willen laten zien hoe zij er voor staan.

Teammanager Ernst van Stenus verzoekt een ieder toch vooral om 18.45 uur aanwezig te zijn want hij heeft een muzikale verrassing in petto. En voor een ieder die daadwerkelijk voor 18.45 uur aanwezig is, en zijn nieuwe ledenpas kan tonen, is er een gratis kopje koffie of thee beschikbaar.

De spelers, de trainer en de teammanager rekenen op Uw komst want zij kunnen Uw support gebruiken!

Dus zaterdag 26 september 2009 om 18.45 uur aanwezig zijn in Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk voor de wedstrijd Dekker Almere tegen BC Victoria.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Marga op 22-09-2009 om 18:48 uur

    Als moeder en grootste fan van Josephine kom ik natuurlijk kijken en verheug me op een hopelijk spannend duel tussen beide teams!

  2. Paula Wijnands op 22-09-2009 om 20:32 uur

    Ernst gaat toch niet zelf zingen he?
    Marco Borsato is in deze tijd vast niet zo duur meer!

  3. Henk Staats op 22-09-2009 om 22:45 uur

    Ernst is toch nog goedkoper en heeft meer volume.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere tegen BC Victoria ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)