Badminton Vereniging Almere

Dinsdagmiddagbadminton verhuist naar de maandagmiddag

Zoals U wellicht weet maken drie basisscholen dagelijks gebruik van het gymnastieklokaal en de badmintonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep. Naar nu blijkt is op de dinsdagmiddag zowel het gymnastieklokaal, het rechterdeel en het linkerdeel van de badmintonzaal in gebruik door de scholen. De BSAO, de stichting die het complex beheert, heeft jammer genoeg niet eerder geconstateerd dat het linkerdeel van de badmintonzaal dus niet beschikbaar is voor het badmintonnen op de dinsdagmiddag.

Het bestuur van de Badminton Vereniging Almere is niet blij met de situatie, laat dat duidelijk zijn. Maar het houdt wel in dat we op de dinsdagmiddag niet meer terecht kunnen en derhalve moeten verhuizen naar een andere middag.

Nu zijn er twee opties en wel de volgende:
- maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur
- vrijdagmiddag van 14.30 – 16.30 uur

Het bestuur heeft na ampel overleg besloten om te kiezen voor de maandagmiddag, omdat de aanvangstijd gelijk is aan de dinsdagmiddag en dat wellicht handig is voor spelers waarvan de kinderen op school zitten.
Wellicht is het ook nog een voordeel dat de fanatieke overdagbadmintonners na het spelen op de maandagmiddag op dinsdag een ‘rustdag’ hebben en er op de woensdagochtend weer tegenaan kunnen.
Spelers die al langer overdag badmintonnen kunnen zich wellicht nog herinneren dat bij de start van het badmintonnen overdag er ook gespeeld werd op de maandagmiddag en de woensdagochtend.

Excuses voor de overlast maar laat het vooral de badmintonpret niet drukken.

De verhuizing gaat in met ingang van maandagmiddag 7 september 2009 om 13.30 uur!

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Paul Tiebout op 03-09-2009 om 20:43 uur

  Een ontoelaatbare situatie die de BVA niet zomaar kan doen! Daar waar er scherpe opzegregels zijn voor competitiespelers die willen opzeggen c.q. naar een andere vereniging willen gaan, geldt dit kennelijk niet vanuit de BVA als het om reeds gemaakte toezeggingen gaat. Immers het seizoen is reeds begonnen, de contributies zijn betaald en lopende het seizoen wordt het zomaar eenzijdig teruggedraaid (waarschijnlijk voor meer geld).
  Voor mij kan de BVA maar één ding doen: opkomen voor haar leden waar contributies bij geïnd zijn en nee zeggen tegen andere lucratieve aanbiedingen. Volgend seizoen weer nieuwe kansen, maar dan wel bijtijds melden en niet een paar dagen van te voren. Als ik niet voor iets anders op de site aan het kijken was, zou ik zomaar dinsdag a.s. voor een dichte deur staan en dat is na jaren dinsdagmiddagbadminton niet zo fraai!!!

 2. Anneke en Sonja op 04-09-2009 om 13:30 uur

  Paul je hebt helemaal gelijk,ook wij zijn erg teleurgesteld in de BVA dat onze dinsdagmiddag zonder overleg verplaatst wordt naar de maandagmiddag.Vreemd dat alles na aanvang van het seizoen veranderd en wij via de site op de hoogte worden gesteld.Was dit woensdagochtend nog niet bekend?Toen waren we in de hal misschien was het netter geweest om dit mondeling aan ons te vertellen.Nogmaals wij zijn diep teleurgesteld en hebben het idee dat de BVA de middagspelers liever kwijt dan rijk is.

 3. Linda Meyer op 04-09-2009 om 13:34 uur

  Ik wil me even aansluiten bij hetgeen Paul hiervoor aangeeft!! Ik vind het ook heel vreemd dat de BSAO niet op de hoogte is dat er iedere week op dinsdagmiddag door de BVA gebruik gemaakt word van de hal!! Ik snap ook niet dat BVA dit zo gemakkelijk over zijn kant laat gaan in andere situaties wordt er wel voor de leden opgekomen en voor diegene die op dinsdagmiddag spelen niet?! Ik vind een andere middag spelen een te simpele oplossing de scholen kunnen toch ook op maandagmiddag gymen!!

 4. Linda Meyer op 04-09-2009 om 13:44 uur

  Nog even een organisatorisch vraagje: komen er ook mensen spelen a.s. maandag laat even wat van je horen hier of telefonisch!? Het is een kleinigheidje om te weten maar anders hoeft de maandagmiddag ook niet meer!!! misschien komen die mensen van vroeger ook weer als ze het op tijd horen natuurlijk.

 5. Tonya op 05-09-2009 om 12:30 uur

  Wat kan ik nog aan het bovenstaande toevoegen.
  Al ik hier niet even op geattendeerd was stond ik aankomende dinsdag ook voor een dichte deur.
  Waarom kunnen dit soort dingen niet in overleg met scholen en worden de leden hier de dupe van.
  Ik dacht dat de BVA haar leden hard nodig had!

 6. Paul op 12-09-2009 om 20:51 uur

  Beste Anneke, Sonja, Tonya, Linda, Arletta, Sylvia en Joop,
  Als je de ene dinsdag nog badmintont met elkaar en de volgende is het er zo maar niet meer, dan zie je elkaar na jaren iedere dinsdag met elkaar geweest te zijn niet meer. Dat vind ik een onbevredigend afscheid. Ik zou het leuk en passend vinden als we dat een keer "vieren". Maar jullie telefoonnummers heb ik niet, dus bel, dan spreken we wat af. 06-23599631

Reageer op dit bericht (“Dinsdagmiddagbadminton verhuist naar de maandagmiddag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)