Badminton Vereniging Almere

Eredivisieclubs nemen grote stap

Tijdens de vergadering van eredivisieverenigingen op donderdag 10 september 2009, die gehouden werd in Nieuwegein, is besloten een samenwerkingsverband aan te gaan. Het voorstel hiervoor werd unaniem gesteund door alle verenigingen.

Tevens werd een voorlopig bestuur gekozen dat bestaat uit Cock van Anrooy (BC Smashing), Henk Staats (BV Almere) en Patrick Steenkist (BC Duinwijck). Uit deze drie zal in onderling overleg een voorzitter worden gekozen. Het drietal heeft op zich genomen een voorstel te maken hoe het "huis" van dit samenwerkingsverband er uit zal komen te zien. Belangrijke onderdelen hiervan zijn het formuleren van doel en visie van de eredivisie. Het voorlopig bestuur zal aanblijven tot 1 juli 2010. Voor deze organisatie is gekozen om versnelling in de noodzakelijk verbeteringen te kunnen bereiken.

Na het eerder tekenen van het convenant is de oprichting van het samenwerkingsverband een volgende stap in het proces van meer samenwerken.
De implementatiecommissie is na twee jaar opgehouden te bestaan. De overgang van acht naar tien eredivisieclubs is inmiddels een feit en de eerste wedstrijden van deze nieuwe competitieopzet zijn inmiddels gespeeld.

Reageer op dit bericht (“Eredivisieclubs nemen grote stap ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)