Badminton Vereniging Almere

Goed nieuws van Bob Mersie!

Vandaag, 2 september 2009, heb ik zojuist Bob Mersie aan de lijn gehad vanuit het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam. Ik moet zeggen ik was werkelijk volkomen verrast om Bob zelf aan de lijn te krijgen! Maar het belangrijkste is, dat het goed gaat met Bob. Hij mag af en toe op, is natuurlijk nog moe, maar zijn humor is beslist niet verdwenen. Hij vergeleek zichzelf met een oud Belgisch trekpaard, maar het gaat iedere dag een stukje beter. Dit goede nieuws wilde ik U even niet onthouden.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Jan van Altena op 09-09-2009 om 17:10 uur

  Rayong 9 september 2009.

  Hallo Allemaal,  Onderstaand een kopie van een e-mail die ik vandaag ontving van Bob en waarvan de inhoud voor zich spreekt.

  "Hallo bij deze kan ik mededelen dat ik van het kastje van de hartbewaking ben verlost en dat ik op 09 09 09 een scan moet ondergaan om te zien hoe het bloed functioneerd naar mijn rechterzijde van het hart. Dit gaat men op 11 09 09 herhalen, daarna krijg ik op 14/15 09 09 de uitslag . Hieruit zal blijken of ik mag vliegen of dat ik in Nederland verder moet revalideren.
  Verder valt er op dit moment weinig te melden. Mochten er vragen zijn mijn tel olvg is 020 5600316
  Met vr gr Bob"  Tot zover de mail van Bob  Groeten vanuit Thailand  Jan van Altena

 2. Jan van Altena op 18-09-2009 om 16:07 uur

  Rayong, 18 september 2009

  Hallo Allemaal,

  Hieronder een kopie van een e-mail die ik zojuist van Bob heb ontvangen:

  "Hoi daar
  Het gesprek was goed, ik mag vliegen en kom over ongeveer 10 dagen naar huis even een paar dingen regelen en ik ben klaar om te vertrekken. Verder geen bijzondere dingen wat betreft het ziekenhuis dus ik zie jullie gauw gr Bob"

  Tot zover de mail van Bob. Het gesprek waar hij het in z'n mail over heeft, was het gesprek met de arts op 17 september j.l.

  Groeten vanuit Thailand,


  Jan van Altena

Reageer op dit bericht (“Goed nieuws van Bob Mersie! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)